Last news in Fakti

3 Април, 2019 13:57 1 421 1

Гуардиола: Можем да загубим всичко за седмица

  • гуардиола-
  • мисли-
  • концентрация-
  • трофеи-
  • квадрупъл-
  • манчестър сити

Испанецът забранил на играчите на Манчестър Сити да мислят за безпрецедентен квадрупъл

Гуардиола: Можем да загубим всичко за седмица - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола е забранил на своите играчи да мислят за безпрецедентен квадрупъл през този сезон. "Гражданите" вече спечелиха Купата на Лигата, като продължават битката за още три трофея - титлата в Премиър лийг, трофея в Шампионската лига и Купата на Англия. До този момент нито един отбор в Англия не е успявал да спечели подобен квадрупъл и Пеп смята, че играчите му не трябва да се обременяват с подобни мисли, тъй като може да се случи така, че в рамките на една седмица да загубят всичко.

"Питайте ме в края на април. Защо непрекъснато в тази страна, която е легендарна, се говори за квадрупъл, след като това никога не се е случвало досега. Легендарни отбори като Ливърпул, Манчестър Юнайтед на сър Алекс Фъргюсън, Челси на Жозе Моуриньо и Арсенал на Арсен Венгер не са го постигали. Защо ние трябва да го направим? Ако играчите и феновете искат да мечтаят за това, аз няма да им кажа нищо. Разбира се, че сме в битката за всички трофеи, но аз казах на моите футболисти. Забравете за това и не мислете много. За една седмица или за три дни можем да загубим и трите трофея, за които продължаваме да се борим. Такава е реалността. Знам, че според вас можем да спечелим и трите отличия, но сега мислим за Кардиф", заяви Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    3 1 Отговор
    Велик мениджър. Дано той и Зидан си поделят наградата мениджър на века, заедно със Славиша Стоянович.