Last news in Fakti

10 Юли, 2019 12:56 1 086 2

Митов: Можеше да бъдем наказани

  • митов-
  • шансове-
  • защита-
  • представяне-
  • лига европа-
  • цска-
  • титоград

"По-тежки съперници няма да пропуснат шансовете, които предоставихме", критичен бе наставникът на ЦСКА

Митов: Можеше да бъдем наказани - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на ЦСКА Добромир Митов призна, че при по-сериозен съперник грешките в защита на "червените" могат да бъдат наказани, но бе доволен от играта на тима си през втората част в мача с Титоград.

"Хареса ми това, че всички футболисти се раздадоха на максимум. Имахме и още шансове, но сме доволни и на четири гола. Имаше две ситуации, в които имаше леко разколебаване в нашата защита и оттам се получи разклащане в целия отбор, но през второто полувреме всичко си дойде на мястото. Не допуснахме колебания. Не искам да омаловажим противника, но при по-тежки противници тези грешки могат да бъдат фатални. Всеки един футболист, който е привлечен в ЦСКА, има нужните качества. Доволни сме от новите попълнения, но имат много по-голям потенциал. Вчера ви казах, че има футболисти, които пропуснаха част от подготовката. Бодуров е част от тях. Когато придобие нужната форма, тогава ще влезе да играе. Разчитаме на Бодуров. Питайте него как е приел решението. Той е професионалист и получава заплата да е тук и да работи. Винаги е добре, когато има повече от един голмайстор. Това ме радва. Дано продължаваме така. Не очаквайте много промени, но ще има. Всеки ще получи своя шанс".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    МИТОВ , КАКВО ЗНАЕШ ЗА ПСИХОЛОГИЯТА ??? КАКВО НАПРАЖЕНИЕ ИМ НАТРЕСОХТЕ ПРЕДИ МАЧА ??? МОЖЕ ДА СА ПРОФЕСИОНАЛИ ,НО ТОВА Е КОЛЕКТИВЕН СПОРТ , А КОГА ТИ ГИ СГЛОБИ ПОД НАПРЕЖЕНИЕ ??? ТОВА ВЪОБЩЕ НЕ Е ЦСКА -ТОВА Е ОТБОР ОТ ЧУЖДЕНЦИ , А АРМИАТА НИ Е ОТ БЪЛГАРИ !!!!!КЪДЕ Е ШКОЛАТА ?

    Коментиран от #2

  • 2 Боцмана

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕНКО":

    Школа има за чалгаджии и мутри. Юношите вече падат от Люксембург и Азербайджан.