Last news in Fakti

6 Септември, 2019 13:33 1 025 1

Евандро е футболист номер 1

  • евандро-
  • цска-
  • иван горанов-
  • левски

Надпреварата за август беше доста оспорвана, като 22-годишният бразилец спечели с минимална разлика

Евандро е футболист номер 1 - 1
Снимки: БГНЕС

Нападателят на ЦСКА-София Евандро да Силва спечели приза за Футболист номер 1 efbet Лига за месец август според InStat Index. Класацията се прави за втори пореден сезон от Асоциацията на българските футболисти (АБФ), в сътрудничество с ИНСТАТ - една от най-големите компании за футболни анализи и статистика.

Надпреварата за август беше доста оспорвана, като 22-годишният бразилец спечели класацията с минимална разлика. Бразилецът събра индекс на ИНСТАТ 302,25. Втори остана капитанът на Левски Иван Горанов с индекс 300,25. На трето място завърши друг футболист на Левски - гръцкият защитник Янис Каргас, който събра индекс 297,33.

За победител се обявява играчът с най-висок InStat Index, който се определя чрез формула на основа действията на футболиста - голове, асистенции, точност на подавания, успешни единоборства и други показатели. Процентът на успешни действия увеличава индекса, като върху него оказва влияние и нивото на опонента в мача.

Евандро е футболист номер 1

Футболист номер 1 за юли стана Иван Горанов от Левски.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симида

    0 1 Отговор
    Къф е тоя паляк