Last news in Fakti

2 Септември, 2019 16:30 1 667 7

Кривия: Левски трябваше да отсече главата на ЦСКА

  • левски-
  • цска-
  • дерби-
  • 2-2-
  • александър александров-кривия

Бившият полузащитник на Левски не е доволен от играта на своя любим отбор

Кривия: Левски трябваше да отсече главата на ЦСКА - 1
Източник: БГНЕС

Бившият футболист на Левски и националния отбор на България Александър Александров-Кривия коментира вчерашното ''Вечно дерби'' между ЦСКА и Левски , завършило 2-2, в студио ''Дерби''. Кривия изрази недоволство от представянето на ''сините'' във вчерашния мач. Той е на мнение, че от чуждестранните футболисти в Левски, само Паулиньо става за Левски.

''Блясъкът между сини и червени отдавна се загуби поради много причини. Едната от тях е, че няма толкова много българи. Вчера гледах, че от 22-ма, българите бяха 8. За мен това е проблем. Чужденците са, за да им се плаща, чували са за Левски-ЦСКА, но не знаят същността каква е. Времената са такива. Да си говорим истината - футбол се прави не с пари, а с много пари. Има отбори, които дават за стандартите на България - добри заплати, но не виждам качество'', заяви Александър Александров-Кривия.

''Ако ме питате за вчерашния двубой кой ми направи впечатление - Паулиньо единствен. Говоря за Левски. Останалите нямат ниво за Левски. Това е мое мнение. Това е, което виждам. Няма я тази класа. До 25-ата минута имаше някаква динамика, но след това и тя падна. Технически да не говорим, че не виждам това, което виждам на други стадиони или това, което ние сме играли. Топката се подава настрани и назад, но не и напред. Не съм в кухнята и не съм запознат с тренировъчния процес, а казвам нещата като футболен човек, през моята призма, а тя е малко по-различна '', заяви още Кривия.

Обичам атакуващ футбол. ЦСКА е на колене при 2:0 и Левски трябва да им отсече главата. А какво стана? ЦСКА се върна в мача и можеше накрая да завърши с победа. Когато водиш на ЦСКА с 2:0, трябва да го нокаутираш и да не може да стане. Но там си има треньори и директори. Не е този Левски, който аз искам да го виждам”, коментира Александров в студио “Дерби”.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само ЦСКА

    10 7 Отговор
    Крив отсечи си долната глава и без друго за нищо не я ползваш!
  • 2 Ютия

    9 5 Отговор
    Тоя с кривите чорапи да мълчи!
  • 3 Сашо Сашев

    8 6 Отговор
    Крив отсечи главата си и после я изяж!
    ,,Бах" ти и тъпака!
  • 4 Johanes

    5 8 Отговор
    Прав е , просто журналята са пропуснали да уточнят, че това е цска-София, преди бяха Литекс.
  • 5 От Пирдоп

    1 4 Отговор
    ,,Крив ,крив" ама право дума, донякъде !
  • 6 лаф на става

    5 2 Отговор
    Левски-2 случайни гола и идеи-0!Червените-също!Общо беше слаб
    мач.
  • 7 цЕсКи лЕсЕкА

    3 1 Отговор
    С какво да я отсече? С мека патка ли? Не стааа огъва се много!