Last news in Fakti

24 Октомври, 2019 13:53 54 822 128

Борисов, това е дъното, а калта влиза в очите ти

  • бойко борисов-
  • главен прокурор-
  • иван гешев-
  • протест-
  • всс

ГЕРБ вече има своя ДАНСwithme и своя Пеевски

Борисов, това е дъното, а калта влиза в очите ти - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В България днес се случват ненормални неща. Който каквото и да Ви говори. Който и да се прави, че всичко е наред и да Ви хвърля прах в очите с икономически данни, отпаднал мониторинг и прекъсната контрабанда на цигари. А най-страшното е, че този, който го прави е министър-председателят на страната.

Министър-председател, който вижда избирателно. Г-н Борисов, днес в България се избира главен прокурор. Една от най-важните позиции в една претендираща за демократична и прогресивна държава. А ако Вие сте решил България да не е такава, обявете го най-сетне и да приключваме цирка. В България днес главният прокурор се избира на фона на поредни протести за и против. Срещу избора на Иван Гешев е немалка част от българите. Методично по улиците, немалко и онлайн, с ясни аргументи и искания за справедливост. За Гешев се обявяват някаква група хора, когато стане напечено. Очевидно не знаят какво искат, имат подозрителен вид, забелязват се футболни хулигани.

Борисов, това е дъното, а калта влиза в очите ти

Да, г-н Борисов, футболни хулигани. Същите, срещу които скочихте веднага и взехте тежки мерки, когато направиха нещо далеч по-безобидно на някакъв си футболен мач. За Вас обаче това беше достатъчен повод да поискате оставката на президента на БФС. Защо сега мълчите, г-н Борисов? Защо отново (не) виждате избирателно? Част ли сте от целият този сценарий?

Борисов, това е дъното, а калта влиза в очите ти

Г-н Борисов, не Ви ли притеснява, че в 21 век България избира главен прокурор под опеката на купища полиция, на забрани за протестиращите да доближат сградата на ВСС? Та това са същите тези хора, които този главен прокурор би трябвало да пази. Те обаче явно не го искат. Вие обаче си го искате. За да пази Вас.

Г-н Борисов не Ви ли притеснява, че в столицата на България в 21 век някакви хора с жилетки обясняват на граждани откъде не могат да минат, само и само да е спокоен изборът на главен прокурор... Звучи като нонсенс. Освен, ако всъщност не се избира глава на мафията. А дали не е така?

Г-н Борисов, когато говорите за медийната среда...Не Ви ли притеснява, че цяла информационна агенция организира сбирка в подкрепа на кандидат за главен прокурор??! Същата тази агенция подкрепя безогледно и Вас. Каква независимост на медиите, каква справедливост, какво разделение на властите...

Г-н Борисов, не Ви ли се струва ненормално кандидатът за главен прокурор да говори открито против определени политически партии и бизнесмени още преди да е встъпил в длъжност? Очевидна тенденциозност и зависимост към други. Та каква обективност да очакваме от този човек за следващите 7(!) години?

Г-н Борисов, не Ви ли притеснява, че един от вицепремиерите в кабинета Ви иска подкрепа за допълнителна полицейска сила, с която да пресича всякакви опити за обществени протести?

Борисов, това е дъното, а калта влиза в очите ти

Г-н Борисов, г-н Гешев, не Ви ли е срам от контингента, който подкрепя кандидата за главен прокурор и че изобщо всичката тази организация, която прозира, е нужна? Има ли подобен прецедент досега в света?

Борисов, това е дъното, а калта влиза в очите ти

И на всичкото това, г-н Борисов, казвате, че този път не сте "се месил грам". Ами, намесете се. Точно този път. Защото за всички вече прозира, че го правите избирателно. И докато се правите на разсеян, България копае дъното. Каквото и да говорят приятелчетата Ви от ЕС. Нас няма как да излъжете с алабалистиките за мониторинга. Нас Евростат вече ни е изчислил. Като нацията, която е начело в ЕС в почти всички негативни класации за качество на живот. Защото такива като Гешев трябва да проверяват такива като Вас. И като резултат нямаме нито един сериозен политик с повдигнато обвинение. Явно така Ви е удобно. Защо? От какво се страхувате? Та нали всеки ден, всеки час уж се борите за спазването на закона?

България днес копае дъното. А калта влиза в очите Ви, г-н Борисов. И не виждате нищо. Тласкайки страната си към война. Срещу собствените си граждани. Които искат само светлина.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 461 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баце

    230 31 Отговор
    Много не приказвай че ей сега ще пратя Цацаров “ти си го избра” да ти повдигне някакво обвинение.
  • 2 Изненадан

    118 482 Отговор
    Значи Кьовеши може да е единствения кандидат за главен прокурор на целия ЕС, а в България не може да има един кандидат?

    Коментиран от #9, #18, #57

  • 3 Реалист

    467 80 Отговор
    Тиквата е БЪЛГАРОУБИЕЦ !!!!!!!!!!

    Коментиран от #80

  • 4 смехурко

    92 338 Отговор
    А защо Вашето мнение г-н Хаджийски да е миродавно?
    Нима Вие се чувствате по-специален?
    Нима сте нещо повече от така наречените футболни хулигани?
    И Вие и те уважаеми г-н Хаджийски го правите за едно и също...всички знаем какво е то ;)

    Коментиран от #76

  • 5 Софиянец

    79 18 Отговор
    Десните и проведните от ГЕРБ
  • 6 Тарторите

    264 29 Отговор
    Тарторите на защитницитв на Гешев са отново, както и при предишния футболноромски протест в кафето на Кауфланд Перник. Ес класи от Пазарджик и Перник... цялото кафе е прееъпкано от вдри момчета, очакваши заплащането си! Това е 21 двмокраси!

    Коментиран от #61

  • 7 Христо

    216 29 Отговор
    Всичко е наред в държавата... За него! Видя се че не иска да спре да краде, наяждане няма дано поне се загуца и да се приключи!

    Коментиран от #99

  • 8 Кучето

    205 29 Отговор
    Таз държава няма се оправи!

    Коментиран от #47

  • 9 Последния софиянец

    225 35 Отговор

    До коментар #2 от "Изненадан":

    Че той Бойко нали от тях се учи на,, демокрация,,. По голяма мафия от Брюксел има ли. Там постовете се договарят под масата. Затънали сме в корупция, а те спряха мониторинга.

    Коментиран от #106

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ЪРП

    248 58 Отговор
    БРАВО, БРАВО, БРАВОООО....., Г-Н ХАДЖИЙСКИ!!!!!!!!!
    ИМАЛО ОЩЕ НЯКОЙ ДРУГ ДОБЛЕСТЕН ЖУРНАЛИСТ ,ОСТАНАЛ В ТАЗИ КОЛОНИАЛНА ТЕРИТОРИЯ УНИЩОЖЕНА ОТ ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ /ЧУМАТА НА БЪЛГАРИЯ/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ДИКТАТУРАТА НА ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ Е ПОГОЛОВНА И БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА!!!!!!!.......ТОТАЛНО ПОГАЗВАНЕ НА ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИЧНИ НОРМИ, МОРАЛ И ЦЕННОСТИ!!!!!!
    ТОТАЛНО ПОГАЗВАНЕ НА СВОБОДАТА НА ИЗРАЗЯВАНЕ НА МНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ, КОИТО УЖ ГО ГАРАНТИРА ВЪРХОВНИЯТ ЗАКОН - КОНСТИТУЦИЯТА!!!!!!!!!!!
  • 12 Русороб

    148 30 Отговор

    До коментар #10 от "ТЪП НАРОД":

    Ти болен ли си?! ГЕРБ и дясно?! Все едно фандъкова и русофили?! Само слабоумен идиот омазан до ушите може да реши че фандъкова и ГЕРБ са десни, остава и консерватори да кажеш че са. Мръсни подлоги!

    Коментиран от #21

  • 13 onq s baqtiq

    22 71 Отговор
    пичи вой ли се чува?:)

    Коментиран от #122

  • 14 Българин

    145 64 Отговор
    От тази държава нищо не става бягайте Българи докато още имате сили.

    Коментиран от #15

  • 15 Да да

    99 52 Отговор

    До коментар #14 от "Българин":

    Забога братя бягайте.
  • 16 Хахаха

    71 237 Отговор
    Гешев ще довърши комунистическата мафия А щом те ревът срещу него, значи е точния човек на точното место. Против Гешев не е народа а мафията ,следствените престъпници и техния гуру който се крие от правосъдието в контролираната от Русия Сърбия.

    Коментиран от #24, #126

  • 17 бисмарк

    136 23 Отговор
    ВОЙНАТА е самото спасение на БГ. АК за всички в НС до 9-то коляно

    Коментиран от #108

  • 18 Дали е така?

    178 17 Отговор

    До коментар #2 от "Изненадан":

    Кандидати за Главен прокурор на ЕС:
    Андрес Ритер;
    Жан-Франсоа Бонер;
    Лаура Кьовеши.
  • 19 ТЪП НАРОД

    59 181 Отговор
    ...плюйте,слагай те минуси,червени катило-кърлежи такива...и все пак не виждам отговор на въпроса -- нещо да направиха преди баце Бойко...,само едно посочете....

    Коментиран от #84

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ТЪП НАРОД

    5 32 Отговор

    До коментар #12 от "Русороб":

    ...нищо подобно не казвам,
  • 22 До 17

    59 145 Отговор
    Спасението на България е обезличаването и изчезването на бсп и свързаната с нея политическа икономическа и медийна мафия.За радост прочистването на страната е в пълен ход. АГешев ще ще ги вкара всички на топло Втриса ги мафията само като му чуят името му

    Коментиран от #71

  • 23 пешо

    40 80 Отговор

    До коментар #20 от "ЪРП":

    ...хахах бегай бре..,тази платена лелка е червена до мозъка на костите..,какво постваш някаква си статия с мнение на някаква си червена подлога - искаш ли да ти постна 30 статии за кражбите,далаверите на червената сган...,
  • 24 PE6OGOLF4E

    35 93 Отговор

    До коментар #16 от "Хахаха":

    ..най-после читав и точен коментар..,браво човек...,лошото е,че само погледни от колко коментара колко са такива,броят се на пръсти.., такава е и извадката в обществото....,червените утайки ще мобилизират всичко що може да се мобилизира...,но дано не успеят...,
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ПЕНКО

    35 32 Отговор
    ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е ДА ВИ БОЛИ ЖЛЪЧКАТА ОТ ЗЛОБА ????????? Е ТЕ ТОВА Е !!!!!
  • 27 човек

    40 22 Отговор
    Алоооо факти.бг, защо след третото подкрепяне на гласувалите срещу статията повече не можеш да гласуваш??????Това ли е Вашата демократична истина. Тези резултати за и против нямат нищо общо с действителността. Аз го установих вече няколко пъти.
  • 28 до 16 и 24

    79 15 Отговор
    Какви червени ви гонят вас? Само соросоиди на площада.
  • 29 До28

    50 120 Отговор
    На площада са предимно безработни боклуци.Платени от червената мафия с главния касиер в Белград Зад безредици и диверсии стоят винаги комунистите от бсп .Колкото по рано го разбереш толкова по добре за теб
  • 30 Сиси

    57 7 Отговор
    Стига сте писали глупости ставате смешни и жалки
  • 31 Шайката си купува избори

    14 9 Отговор
    Носи се слух по света,че Хитлер обмисля да предложи закон за приобщаване на евреите с целия германски народ.И да заживеят в братство и мир.ДА ТАКА Е И ПРИ СЕГАШНИТЕ ПРОБЛЕМИ С РЕДА И ЗАКОНИТЕ В БГ.
  • 32 💀 💀

    47 9 Отговор
    Шайката се гърчи в агония.
  • 33 Шайката си купува избори

    16 10 Отговор
    Носи се слух по света,че Хитлер обмисля да предложи закон за приобщаване на евреите с целия германски народ.И да заживеят в братство и мир.ДА ТАКА Е И ПРИ СЕГАШНИТЕ ПРОБЛЕМИ С РЕДА И ЗАКОНИТЕ В БГ.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Суджука

    28 17 Отговор
    Аз съм прост, а ти Хаджийски не си, няма как да се разберем.
  • 36 Диамантената ръка

    11 30 Отговор
    А кой искате да издигне още кандидатури заедно с Гешев, Борисов ли? Нещо няма логика...
  • 37 15.30 часа

    62 14 Отговор
    Пълно е с полиция. По "Екзарх Йосиф" не се минава. Нема......такава ...управия
  • 38 ХАХО

    37 59 Отговор
    МИНАХ ПРЕЗ ПРОТЕСТА, ИМАХ РАБОТА, БЯХА ОКОЛО 100 ЧОВЕКА. ОСВЕН, ЧЕ БЯХА МНОГО ГЛАСОВИТИ, НАПАДАТЕЛНИ, АКО СЛУЧАЙНО НЕ СИ СЪГЛАСЕН С ТЯХ МОЖЕХА ДА ТЕ НАБИЯТ, ФИЗИОНОМИИТЕ ИМ БЯХА НА ИЗНЕРВЕНИ И ТЪПИ ХОРА, НАПАДАТЕЛНИ, ЯРОСТНИ... ТАКА ЧЕ НЕ МИ ПРЕЛИВАЙТЕ ОТ ПУСТО В ПРАЗНО С ТОЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, НЯМА ДА Е НИТО ПО ХУБАВ, НИТО ПО ЛОШ ОТ ВАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ, А ВЪЗМОЖНО ВАШИТЕ ДА СА ПО ГОЛЕМИ МАЙМУНИ, ПО-КОРУМПИРАНИ И ПО-ХИТРИ. МАФИЯТА НЕ Е В ТОЯ КОЙТО ВИЕ ПОСОЧИТЕ, МАФИЯТА Е В ЗАБОГАТЕЛИТЕ БАНДИТИ С ПАРИ, ОТ КОИТО ЛАПАТЕ И ВИЕ, МАФИЯТА Е ВЪВ РУСКИТЕ КИНТИ, КОИТО НИ ЗАЛИВАТ И ...

    Коментиран от #56

  • 39 въх

    78 25 Отговор
    БРАВО, СУПЕР СТАТИЯ! 100% ИСТИНИ!
  • 40 Госта

    39 45 Отговор
    На всички е ясно, че протестиращите са добре платени. И сайта е също добре платен. Аман от тези, които продават душата си за жълти стотинки.
  • 41 дядо Йоцо

    67 23 Отговор
    Точно и вярно, браво г-н Хаджийски! Нека има повече хора като вас!
  • 42 Р. Овч.

    34 80 Отговор
    Г-н Хад Жийски, не Ви лие срам да сте представител на руската пропаганда в България? Каква свобода на словото, като Вие не изразявате свободно мнение, а пишете винаги против ГЕРБ?Цялата ви редакция е по-червена и от червеният фон на сайта Ви. СРАМ И ПОЗОР ЗА ТАКИВА КАТО ВАС!!! ПРОДАВАТАТЕ СЕ ДА ПРОПАГАНДИРАТЕ В НЕЧИИ ИНТЕРЕС И ПОСЛЕ КАЗВАТЕ НЯМА СВОБОДА НА СЛОВОТО!!!
  • 43 така така

    41 8 Отговор
    Ми то аз нямам какво да добавя. Това е доста изчерпателно.
  • 44 Олимпийска надежда

    47 17 Отговор
    ББ в Белене АЕЦ може да не построи, но концлагерите ще ги отвори отново!
  • 45 Глупава манипулативна статия

    26 69 Отговор
    Статията е не само глупава и манипулативна а показва колко е невеж авторът й. Сайта лъже факти.бг редовно пуска подобни лъжливи новини, мнения и анализи. Нищо общо с истината и реалността.
  • 46 ВАСИЛ ХАДЖИЙСКИ

    23 45 Отговор
    НАПИСАХ ТОЗИ МАТЕРИАЛ, ЗАЩОТО МНОГО, МНОГО, АМА МНОГО МЕ Е СТРАХ ЗА МОИТЕ ДРУГАРИ КОСТОВИСТИ, ПСИХОДЕСНИ!
    ИДВАЙТЕ, ПЛАЩАМЕ ДОБРЕ, САМО ДА НЕ Е ГЕШЕВ, ЧЕ ЩЕ НИ РАЗКАТАЕ!
  • 47 Може

    44 8 Отговор

    До коментар #8 от "Кучето":

    На оръжие братя или ще ни унищожат предателите Българоубийци за малко пари и лични интереси. Става все по лично а сега е твърдо лично ние да живеем нормално или геноцидни те 240
  • 48 Ха,ха

    25 58 Отговор
    Така се пада на мафията в България, тресат се от страх. Само Гешев ще ви оправи
  • 49 paco

    14 26 Отговор
    GESHEV.....VS MAFIOTI V ZATVORA...I TEZI PRODAJNICI NA ORLOV MOST....BASTUNI KOMUNISTICHESKI.....OLIGOFRENI
  • 50 БЪЛГАРИН

    22 50 Отговор
    Хаджийски, русофилче марш в Русия! Там няма Гешев, вземи и уплашените!
  • 51 Патриот

    27 53 Отговор
    САМО ГЕШЕВ ЩЕ ВИ ОПРАВИ, МАФИОТИ
  • 52 Сибирски анадолец

    11 30 Отговор
    Русия си купи БГ с парине на ЕС
    Теринорията е лумпенясала
  • 53 Гласоподавател

    28 59 Отговор
    Аз съм за Гешев! Подкрепям! Искам да живея в нормална държава

    Коментиран от #127

  • 54 Чумата

    25 3 Отговор
    Е у парламента не другаде. Зараза след зараза но чичо доктор лекува ефтанизира заразно то зло че превзема цялата територия, изискват се спешни мерки и то веднага
  • 55 инчхай

    40 13 Отговор
    мангустите подкрепят гешев и той затова не ги закача,саможурналистите ги откриват
  • 56 Николай

    23 5 Отговор

    До коментар #38 от "ХАХО":

    Протеста го показаха по телевизията около 150 човека. Ченгетата са повече от тях.
  • 57 Чочо

    32 8 Отговор

    До коментар #2 от "Изненадан":

    Не си разбрал кандидатите за главен прокурор на ЕС бяха 3
  • 58 човек

    28 29 Отговор
    Дъното г-н Подлога на Курнелия беше когато Партията Ви ограби на няколко пъти всички българи - 1989 г. - се раздадоха куфарчетата, 1991-1996 ограбихте банките а с тях и спестяванията на хората, 1997 г - хиперинфлацията, която накара хората да започнат от нулата. Ето това е дъно!!!!!!
  • 59 Слугата е предател

    28 8 Отговор
    Трябва да работи за България а той за краварите и ЕС прави им некачествени пътища и гони Българите от България по най брутални начин за да могат после се настанят удобно тук у новото строителство де хората бягат и не купуват и само продават. До стената, там е истината. Румънския пример
  • 60 пак не разбрал

    39 10 Отговор
    Не ми е ясно защо някои възприемат ГЕРБ, като антипод на БСП. Ние по-възрастните помним какви бяха гербаджиите преди да станат гербаджии и преди да продънят ушите ни срещу комунягите. Вие може да правите разлика между едните и другите, но ние.

    Коментиран от #64

  • 61 Редко

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "Тарторите":

    неграмотник проС,не можеш да напишеш две думи правилно,а коментираш"вещо"
  • 62 Бах

    28 7 Отговор
    Това Ви пея от доста време. Това нашето не е дЪРЖАВА , нашето е МАФИЯ + дЪРЖАВА Х 3 . Навремето нашите поборници са казвали , по добре туско да е отколкото тия. 30 - год. ни внушават , колко е бил социализма и колко много са страдали „ интелектуалците ” , но никой не отваря дума за активите на България по онова време. Къде са ? Хубавото е , че ще плащат с главите си , унучетата на тогавашните управници . Всички знаем кой кога къде и какво е обрал. Не съм вярващ , но в Библията пише , няма ненаказано зло . Така , че ДРЪВНИЦИТЕ СА ПОДГОТВЕНИ !
  • 63 Нали знаете

    7 1 Отговор
    За торбата със жалтиците не само приказка или поговорка, остана е ЗАПОМНЕТЕ
  • 64 човек

    17 25 Отговор

    До коментар #60 от "пак не разбрал":

    Аз съм на 57 така че много добре ломня престъпленията на БСП.
  • 65 Смешни сте Fuck тьи

    13 25 Отговор
    Само вижте протестиращите и ще ви стане ясно, че за 2 кюфтета са там. Това е платен протест. Какво ли разбират от прокуратура или висш съдебен съвет. И статията е тип:Волгин на измислен псевдожурналист.
  • 66 Емил Рангелов

    16 34 Отговор
    Само Гешев може за разбишка кладзите на държавата от 92ра до сега!И то се вижда колко много не го искат!Защо ли?Защото ги е страх от безкомпромисното и неподкупно прилагане на закона,защото закони има ,няма система която да ги рлилага ефективно към всеки!За милиони няма закони ,за кокошка няма прошка!Това ще свърши ,когато дойде Гешев и ще дойде АДА за червенобузи бизнесмени и всички крадливи руски олигарси от миналото!Само ГЕШЕВ!

    Коментиран от #69, #72, #74

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Колко нагло и предизборно

    6 3 Отговор
    Около мръсно за някои градове нагъл е. И без теб ще е по добре и шайката ти пак ще има и повече
  • 69 Стрелата

    17 3 Отговор

    До коментар #66 от "Емил Рангелов":

    Ти си за Лудница психопат.тва и през к8мунизма го нямало да спират хората по улиците гледай телевизия говедоооо виж в ква държава живеел тоест оцеляваш.
  • 70 ГЕРБ

    31 4 Отговор
    Боко ако имаш късмет ти остава много малко време на земята 10,15г макс.... След това къде ще си харчиш милярдите? Всичко ще оставиш тук в материалното!!! Ще гориш в 9 кръг на ада!!!

    Коментиран от #81

  • 71 Коректен

    21 7 Отговор

    До коментар #22 от "До 17":

    Колкото цацата ги вкара в затворите комунистите. Гешев си го назначават гербаджиите за да не ги гони за кражбите от магистралите, а бсп и дпс така или иначе са имунизирани срещу съдебно преследване защото притежават и съда и прокуратурата.
  • 72 Коректен

    24 4 Отговор

    До коментар #66 от "Емил Рангелов":

    Защото безкомпромисността на гешев беше в това по поръчка да съсипе ктб и това е най-голямото му постижение. Постижение за което най-вероятно държавата т.е. ние някой ден ще плащаме от джоба си на Цветан Василев като осъди държавата в страсбург.
  • 73 Васил Левски

    37 8 Отговор
    Пълен смешник е Б.М.Б ,абсолютен мафиот.Вече и избори не си купува просто подменя вота...Цялата страна го мрази този самозабравил се НеЩаСтНиК

    Коментиран от #107

  • 74 Бах

    26 5 Отговор

    До коментар #66 от "Емил Рангелов":

    Да бе. Нали ТИКВАТА го налага. Гарван на гарван око не вади Той Цацаров е един от ТЯХ . Те , РАЗБОЙНИЦИТЕ имат много лица№
  • 75 Мая без партийната

    10 26 Отговор
    Квичете червени прасенца, много боли когато губите. Но свиквайте-бъдеще!
  • 76 Яверт

    16 10 Отговор

    До коментар #4 от "смехурко":

    Като гледам плюсове те и минусите явно мнението на гн. Хаджииски съвпада с доста по голяма част от коментиращите. Въпросът ви автоматично се обезсмисля.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Архангел

    10 10 Отговор
    Жалко, че носиш фамилията на великия социолог. Ти обаче се една пачавра . Ако не знаеш какво означава тази дума, понеже си чист като сълза,ще ти кажа. Пачавра е парче плат с което се забърсват нечистотии и обикновенно колкото да го переш си остава пачавра. Ако изобщо доживееш пенсия, ще си си все такъв.
  • 79 мога да кажа само

    11 3 Отговор
    БРАВО !!!!!!!!!
  • 80 Народа ПРОСТ

    15 5 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    Явно не ИСКА ГЕШЕФТУ.РАТА -ДОЛО
    БАНДИТ ЗА ПРОКУРОР не ИСКАМЕ !
  • 81 Бах

    10 4 Отговор

    До коментар #70 от "ГЕРБ":

    То , това за времето Му , го е опредеделил Сретен Йосич . Рано или късно , ще ги пипнат с Цветанов . Те , тези два боклука знаят добре , че са един или друг номер между мъртвите !
  • 82 ФИНЦИ

    14 7 Отговор
    РЕВОЛУЦИЯ ТРЯБВА ИНАЧЕ НЯМА УПРАВИЯ

    Коментиран от #100

  • 83 ФИНЦИ

    28 6 Отговор
    САМО ЦИГАНИ В ЗЩИТА НА ГЕШЕВ ТОВА ЛИ Е БЪЛГАРИЯ НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ НЕ ТОВА Е БОИКОВЩИНАТА
  • 84 Яверт

    28 7 Отговор

    До коментар #19 от "ТЪП НАРОД":

    Защо не разберете бе хора. Не знам какъв е Гешев. Знам обаче че е много порочна практиката с един кандидат. Това никога не е водило до добро. Както се случва с хиляди държавни поръчки с един кандидат. Сега и политически пример за липса на възможност да има конкуренция. Ми по същият метод се избира ха и преди 1989г. НЕ ми обяснявайте после че живеем в демокрация.
  • 85 Отвратен

    12 3 Отговор
    Мафия
  • 86 Дон Карлеоне

    17 7 Отговор
    ГОЛЯМА МАФИЯ.
    ОВЛАСТЕНА ,С МНОГО ПАРИ,СИЛНА
    И БЕЗПОЩАДНА.
    ТОВА Е ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ.
  • 87 Ханко от село Осеня

    5 14 Отговор
    Абе на теб ли да вярвам василе , ти си ненадежден , драскаш каквото ти заповядат господаритети. 20 - 30 човека му викате протест , смешковци , вие сте платените и вие искате да го карате по старому , ама няма отиваме в европа , там шумкарите не са на почит.
  • 88 Генерал Иванушка Водков

    7 12 Отговор
    И двата "протеста" си бяха режисирани от едно и също място.
    Тук ще съберем по интелигентно изглеждащите, а оттатък боклуците, че да изглежда едните са отишли да протестират срещу са убавите хора а другите лумпените.
    Цирк организиран от позитанската централа.

    Що никой не протестираше като назначаваха татарчев, филчев и другите комунягоподобни изчадия?
  • 89 vasik atanasova

    11 8 Отговор
    група платени роми виждам аз
    дебели мазни свини
  • 90 e i

    16 6 Отговор
    Състезание с един кон не става! Така че изборът на Гешев не е читав. Същото е положението с Кристалина Георгиева. Там пък имаме състезание с една кобила. Даже промениха регламента! Така че борбата за демокрация продължава по целия свят. До пълна победа!
  • 91 ФАКТ

    11 6 Отговор
    Абе не се ли научихте ,че такива хора НЕ СЕ ИЗБИРАТ А СЕ НАЗНАЧАВАТ !!!! Научете го един път за винаги !!!!
  • 92 Алекс2

    5 7 Отговор
    Истината е че политическите айдуци от всякакви бои и най вече Цецо беглецо треска ги тресе от Гешев и не жалят парите си за да не е той ! Елементарно Уотсън !
  • 93 Joker

    10 4 Отговор
    Да те назначат(щото нямашеизбор) под охрана на улицата е падение за назначения и обида за тези там някъде долу на улицата.
  • 94 отвратена

    10 2 Отговор
    Факти защо изтривате коментари в които се пише истината.
  • 95 инчхай

    5 5 Отговор
    някои пишат не се купували избори,вижте кои бяха на протеста за гешока и си траите
  • 96 Kloakata

    8 4 Отговор
    България е страна без переспектива.Тук ни налагат Царсвото на мутри,ами да мутреем вси
  • 97 МОВ

    11 4 Отговор
    Става все по-тъжно!Понякога си мисля,че мутренските времена бяха по-добре от сега (по-малкото зло)...МАФИЯТА е ПОЧТИ...подчертавам ПОЧТИ на върха.....ТЕЖКО НИ!!!
  • 98 СТО

    7 10 Отговор
    БРАВО! Избраха млад и кадърен човек.
  • 99 Да да

    8 5 Отговор

    До коментар #7 от "Христо":

    Аз гкасувам за него, за да продължи да краде! Няма да ме крадат руснаци(БСП) и турци(ДПС). Все едно Путин да направи някой японец олигарх в Русия! Само ГЕРБ за 100 години! Докато руските и турски партии не изпаднат в забвение и България не стане поне 10 пъти по-добре от Русия.
  • 100 Лален

    7 3 Отговор

    До коментар #82 от "ФИНЦИ":

    Прав си Брат, не е време да почнем да палим кметсвата, НС. Политиците и съда не са предатели. Не е време за гражданска война в буквалния смисъл с огън и оръжие. Да бягам от Балгария ли, рано е още искам да видя как политиците бягат от тук.
  • 101 gppg

    9 8 Отговор
    Крайно ТЪПА статия.Главният хрокурор нито се избира с участие на правителството,нито то може да се намесва по какъвто и е начин.И журналиста и всички,който са писали тук,хал хабер си нямат какво значи разделение на властите,демокрация и т.н.Ама катало е да се плюе ей така,предизборно-мераклии много. П.С. Не адвокатствам на никого и не съм особено голям фен на ББ.Голям фен съм на ИСТИНАТА.
  • 102 Росен

    3 10 Отговор
    Да живеят мутрите в подкрепа на Гешев!
  • 103 Росен

    7 8 Отговор
    Да живеят мутрите в подкрепа на Гешев! Гешев е расист. Той е позор за България.
  • 104 Мартин

    3 1 Отговор
    герб+бсп+дпс+нфсб+вмро+атака+сдс = В.Н.Л.
  • 105 Подстиргания Христо Иванов

    9 3 Отговор
    Гонзо-онзи небръснатия и неподстриган Христо Иванов организира тези лумпени срещу Гешев-да беше им казал поне за какво протестират.Не е тяхна работа да се месят в съдебната система въобще-имало едни кандидат,ако трябва половин ще е.То един читав човек не остана за работа-кого да сложат Хирсто Иванов дето не си плаща членския внос за адвокат ли?Или някой друг соросоид-например Калин Калпака който хич не е корумпиран?
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 оферта

    2 8 Отговор
    от тоз народ държава не става...
  • 110 Кокич

    6 6 Отговор
    Г-н Хаджийски, личи Вашата подкрепа за БСП, Корнелия ли ви написа статията? Недейте, срамота е....
  • 111 Reinchard Heidrig

    5 1 Отговор
    За едни той беше "ел бене фактор", а за други просто КУЧЕТО. Филма го няма в интернет. Казва се КУЧЕТО.
  • 112 н вълчев

    6 2 Отговор
    Този Избор е ПОЗОР за България! Гешев е човек за "МКръсни" поръчки!
  • 113 Старият пич

    5 2 Отговор
    Към българин приятелю не трябва да се бега настъпил е моментът за кървава революция единственото крайно решение което ще спаси БЪЛГАРИЯ от потисничеството на мафията които унизиха и ограбиха нарда като турците не са го унизявали
  • 114 Не липсва ли някой

    2 0 Отговор
    На тази чудесна снимка описваща всичко.
  • 115 Излез народе и подкрепи

    2 0 Отговор
    Протеста или никога ама никога повече не смей да се оплакваш че живееш зле!
  • 116 Ще строши ли българският народ

    3 0 Отговор
    Мръсните окови или ще изчакаме да минат още 500 години и тогава ще му мислим.
  • 117 Това е решаващата битка

    5 0 Отговор
    Народът срещу мафията и изгуби ли я народът това е всичко.
  • 118 Последният да изгаси лампата

    4 0 Отговор
    Ии да затвори вратата на терминал2
  • 119 Понеже са много големи манипулатори

    3 0 Отговор
    Но също така са и яко прости хора. Не се сетиха да вкарат фиктивен кандидат който да отпадне срещу гешефта в последствие и така щяха да симулират честен избор. Ама нищо.

    Коментиран от #123

  • 120 Живи и здрави в крайна сметка

    1 1 Отговор
    И квот такоа
  • 121 Тая с плакатът съм я

    1 1 Отговор
    Качвал на околовръстното. 20 лв ми взе за едно дуду.

    Коментиран от #124

  • 122 Чува се воят

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "onq s baqtiq":

    На баятия на който ще седнат много като теб скоро време.
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Ми на мен това ми е най убидно

    4 0 Отговор

    До коментар #123 от "Мда":

    Че съвсем за малоумник ни мислят. Но ще се изненадат когато разберат колко са сгрешили.
  • 126 Не е добре

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "Хахаха":

    Ама никак не е добре болни хора да взимат отношение по някои въпроси. Я, ако обичаш се вгледай във физиономиите на "поддръжниците " на Гешев и пак коментирай. Ако това е народа... по-добре наистина да закриваме държавата на момента, защото от този "народ" само можем да си представим пък какво поколение идва...
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 123..

    0 0 Отговор
    Против Гешев са обратните и шизофреничните интелектуалци..същите които бяха и против Лозан Панов..но го претопиха и стана като кукличка.Привлякоха и Деса Радева..накараха я да мисли ...че е богиня.Гешев е много груб за тях..те са изтънчени и нежни души..Застрашени са..не обичат нормалните трудови хора.