Last news in Fakti

29 Октомври, 2019 12:17 1 021 1

Няма да събарят "Сан Сиро"

  • сан сиро-
  • милан-
  • интер

Интер и Милан излязоха с два проекта за ново 60-хилядно съоръжение

Няма да събарят "Сан Сиро" - 1
Снимка: wikipedia

Общинският съвет на Милано не прие идеята за събарянето на стадион "Сан Сиро", където играят домакинските си мачове грандовете Интер и Милан.

Първоначалната идея на двата клуба бе съоръжението да бъде разрушено и на негово място да бъде издигнат нов стадион, който да се ползва и от двата милански тима.

Преди известно време от Интер и Милан излязоха с два проекта за ново 60-хилядно съоръжение, което трябваше да се намира на мястото на сегашния стадион. От градската управа обаче не одобриха намеренията им.

Прието бе решение за изграждането на изцяло нов стадион, но на съвсем друго място в града.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 избирател но не на герб

    1 2 Отговор
    Въпрос до кмета на град варна.
    Господин Потник,кога най сетне ще бъде построен новия стадион който се строй от 20г ,по една тухла да бяхте слагали на ден щяхте да сте го завършили много отдавна