Last news in Fakti

1 Ноември, 2019 09:21 3 199 1

Икарди се изгаври с Неймар за палтото му

  • мауро икарди-
  • пари сен жермен-
  • интер-
  • неймар

"Да не си си сложил одеалото от вкъщи"

Икарди се изгаври с Неймар за палтото му - 1
Снимка: Instagram

Аржентинският нападател на Пари Сен Жермен Мауро Икарди се пошегува с вкуса за дрехи на бразилския си съотборник Неймар.

Икарди пристигна в Париж наскоро като отдаден под наем от Интер, но явно бързо се адаптира в съблекалнята с новите си съотборници. Поводът за шегата му стана снимка, на която Неймар позира с новото си палто за кадър в Инстаграм.

"Да не си си сложил одеалото от вкъщи", написа Икарди, като придружи думите си с развеселени емотикони.

"Студено е, брато", отговори му Неймар.

Икарди определено се чувства великолепно в Париж след тежкия период от последните месеци в Интер, когато беше изваден от отбора. Той вече има седем гола и измести от избора за титулярен състав на треньора Томас Тухел уругваеца Единсон Кавани. В Париж вече сериозно обмислят възможността да откупят правата му от Интер и ще се опитат да си гарантират това през зимата.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    3 3 Отговор
    Аз пък обичам да се гавря с портрета на г-н Ердоган. Омазвам го с àкита и после го облизвам като си представям че са неговите.