Last news in Fakti

1 Ноември, 2019 09:03 4 411 1

Новите екипи на Ювентус в стил уличната мода

  • ювентус-
  • футбол-
  • серия а-
  • кристиано роналдо

Това е четвъртият екип на “Старата госпожа”

Новите екипи на Ювентус в стил уличната мода - 1
Снимка: Instagram

Звездите на италианския хегемон Ювентус изненадаха с екипите си в домакинския мач мач срещу Дженоа, спечелен драматично с 2:1 с гол от дузпа в добавеното време на Кристиано Роналдо.

Те се появиха с нови екипи, които много приличат на традиционните, но емблемата, спонсорското лого и номерата бяха оцветени в ярко зелено, а на левия ръкав имаше розова лента. От клуба обявиха едва по време на мача, че това е четвъртият екип на “Старата госпожа”, който е създаден от Адидас и лондонската марка Palace, която е култова за скейтбордистите и почитателите на улична мода.

“Искаме да разширяваме нашите граници. Определено изненадахме с тези екипи, които са плод на сътрудничеството ни с култова марка за скейтърите и младите хора”, коментира директорът по продажбите в Ювентус Джорджио Ричи. Не само екипите, а и официалните костюми за мача на Кристиано Роналдо и компания бяха нетрадиционни.

Марката Palace съществува от 2009 година. Запазена марка е поставянето на огромно лого, което да се забелязва отдалеч. Търговската политика също е нетрадиционна. Компанията пуска ограничени серии и феновете ѝ имат броени дни, за да си купят продукт. Отскоро марката си сътрудничи и с най-големите в областта на спортната екипировка.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    2 2 Отговор
    Значи Ювентус се прощава с Шампионската Лига.