Last news in Fakti

2 Ноември, 2019 19:54 978 2

Генчев: Можехме да вкараме поне пет гола на Берое

  • лудогорец-
  • берое-
  • станислав генчев

От утре вече започваме да се готвим за Испания

Генчев: Можехме да вкараме поне пет гола на Берое - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев бе доволен от успеха на тима му с 3:1 над Берое. Специалистът смята, че успехът е логичен и заслужен, като “орлите” са можели вкарат и още попадения.

“Като цяло изиграхме един добър мач и мисля, че заслужено спечелихме. Само съжалявам, че не вкарахме още голове. Можехме да отбележим пет, че и повече. Следвахме плана си дори и след като допуснахме гол и логично вкарахме три попадения. Всяка една победа дава самочувствие на отбора и предвид важния мач с Еспаньол този резултат идва добре. От утре вече започваме да се готвим за Испания и ще се опитаме да не повторим грешките от първия мач. Сега мисля, че нещата ще се получат по-добре”, каза Генчев.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    4 0 Отговор
    Да бяхте ги вкарали. Делиормански бекове.
  • 2 Жоро

    4 1 Отговор
    Още малко ще са шампиони мафиотското гелче няма да е вечен.Като всеки бандит.