Last news in Fakti

4 Ноември, 2019 10:05 1 239 1

Анисе заменя Горалски в Барселона

  • лудогорец-
  • абел анисе-
  • яцек горалски-
  • еспаньол

Бразилският вратар на Лудогорец Ренан дос Сантос вече е напълно готов за игра

Анисе заменя Горалски в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Лудогорец Абел Анисе ще се завърне в стартовата единайсеторка на тима за гостуването на Еспаньол. Двубоят от четвъртия кръг на група Н на Лига Европа е в четвъртък, 7 ноември, от 22:00 часа в Барселона и ще бъде предаван пряко по БНТ1. Мадагаскарецът получи лека контузия срещу Царско село (2:0) в София и не бе рискуван по време на домакинството с Берое (3:1) в събота. Той е основен халф в схемата на Станислав Генчев, тъй като е силен в офанзивен план и умее да излиза на голови позиции. Анисе има 9 мача в елита този сезон, а в евротурнирите е бил на терена 8 пъти и е вкарал 1 гол. Той ще е титуляр вместо Яцек Горалски, който е с по-дефанзивни функции.

Бразилският вратар на Лудогорец Ренан дос Сантос пък обяви, че вече е напълно готов за игра. Стражът се подложи на операция на 4 октомври - ден след мача с Ференцварош в Унгария, който бе спечелен с 3:0. 30-годишният вратар, който в 5 двубоя в първенството този сезон не е допуснал гол, пусна клип със своя тренировка. Заниманието е на базата на Лудогорец "Гнездо на орли". Към видеото той написа: "Потвърдено! Завръщам се".

Все още обаче не е ясно дали Ренан ще застане под рамката в четвъртък, или пък ще е на скамейката за сметка на Пламен Илиев.

Съботният двубой с Лудогорец бе изгледан от националния селекционер Георги Дерменджиев. За контролата с Парагвай (14 ноември) и евроквалификацията с Чехия (17 ноември) той ще повика няколко играчи на орлите. Сред тях ще са бразилците с родни паспорти Вандерсон и Марселиньо, както и Пламен Илиев. Очаква се в списъка да попадне и централният защитник Георги Терзиев, а шанс за селекцията има и капитанът Светослав Дяков.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.