Last news in Fakti

5 Ноември, 2019 16:05 1 133 0

Серхио Агуеро жегна Ливърпул

  • серхио агуеро-
  • манчестър сити-
  • коментар-
  • преди мача с ливърпул-
  • от висшата лига

Дербито ни е с Манчестър Юнайтед, а не с тях, заяви аржентинецът

Серхио Агуеро жегна Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Голаджията на Манчестър Сити Серхио Агуеро заяви, че за неговия отбор истинското дерби е това с Манчестър Юнайтед, а не с отбора на Ливърпул.

"Може да е "Класико" за телевизията, но за нас "Класико" е мач срещу Юнайтед. Ливърпул винаги са били тежък опонент, но когато дойдох в тима, се борехме за титлата с Юнайтед, а после с Челси. Последните четири сезона Ливърпул станаха силен тим и сега се борим с тях'', заяви Агуеро.

''Факт е, че Ливърпул е единственият отбор, който може да ни нарани. През миналия сезон нещата за тях не проработиха и сега те са много мотивирани. Засега се намират пред нас и ще се стремят да продължат така до самия край", добави аржентинският нападател.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА