Last news in Fakti

10 Ноември, 2019 09:05 906 0

Кризата в Наполи се задълбочава, Дженоа измъкна равен на ''Сан Паоло''

  • наполи-
  • равен с дженоа-
  • криза-
  • серия а

Футболистите на Карло Анчелоти продължават да трупат лоши резултати

Кризата в Наполи се задълбочава, Дженоа измъкна равен на ''Сан Паоло'' - 1
Снимка: SSC Napoli Facebook page

Отборът на Наполи за пореден път разочарова своите тифози, завършвайки 0:0 при домакинството си на Дженоа в последния двубой от съботната програма на 12-ия кръг в Серия А.

Във втората минута Лоренцо Инсиние вкара гол за Наполи, но след проверка от видео-асистент рефера (VAR) се оказа, че голът няма да бъде зачетен.

Само няколко минути по-късно Пиотър Зиелински опита да отбележи с удар от далеч, но шутът му премина съвсем малко встрани.

До края на първото полувреме добрите положения за Наполи бяха много малко. А за отбор с претенциите на неаполитанците, това е крайно неприемливо.

В самото началото на второто полувреме белгиецът Мертенс получи извеждащ пас зад защитата на Дженоа, но неговият удар беше спасен от вратаря на гостите Андрей Раду.

В хода на цялото второ полувреме хората на Анчелоти продължиха да натискат в търсене на победно попадение, но те така и не успяха да достигнат до такова.

След това равенство кризата в Наполи продължава да се задълбочава, като отборът вече заема 7-а позиция в Серия А с актив от 19 точки.

Дженоа, от своя страна, поне временно излезе от зоната на изпадащите заради спечелената точка.

Играчите на Тиаго Мота са 17-а позиция с 9 точки в актива си.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА