Last news in Fakti

10 Ноември, 2019 21:55 768 0

Слаба Рома загуби от Парма, ''вълците'' с втора загуба в рамките на 4 дни

  • парма-
  • победа над рома-
  • серия а

''Вълците'' влязоха в негативна серия от две поредни загуби, макар и едната да беше в турнира Лига Европа

Слаба Рома загуби от Парма, ''вълците'' с втора загуба в рамките на 4 дни - 1

Парма победи Рома с 2:0 в мач от 12-тия кръг на Серия А. Пармалатите вкараха и двете попадения през втората част на мача и с победата си се изкачиха на 8-ото място във временното класиране на Серия А. Рома пък се срина до шестата позиция.

Срещата започна отлично за гостите от Рим, след като Николо Дзаниоло имаше възможност да вкара гол още в 7-мата минута, но ударът му с глава мина над вратата.

Парма постепенно заигра по-добре и в следващите минути пропуски направиха Скоцарела и Андреас Корнелиус. До края на първото полувреме Гаглиоло за домакините и Клуйверт за гостите изтърваха страхотни шансове да отбележат.

В началото на второто полувреме Александър Коларов нацели левия страничен стълб, след като изпълни пряк свободен удар по невероятен начин. Секунди по-късно Пасторе бе спрян от вратаря на Парма Луиджи Сепе.

В 68-ата минута Гаглиоло центрира в наказателното поле, а Матиа Спрокати си спря топката на гърди и с остър удар вкара за 1:0. Голът подейства по-добре на Парма и положенията им пред вратата на Рома се сипеха едно след друго.

В добавените минути на срещата, Ернани изведе Корнелиус, който с много силен изстрел успя да матира Пау Лопес за крайното - 2:0 за Парма.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА