Last news in Fakti

13 Ноември, 2019 19:20 1 049 5

Страхил Попов: Отсега си говорим за баражите

  • национален отбор по футбол-
  • страхил попов

Шансът според него е голям

Страхил Попов: Отсега си говорим за баражите - 1
Снимка: БГНЕС

Националът Страхил Попов каза, че футболистите още отсега си говорят за баражите в Лига на нациите, които могат да ни класират за Евро 2020 и предстоят през следващата година. Той призова играчите да си вземат поуките от последните резултати и да са максимално готови да помогнат на България. Попов говори на пресконференция преди контролата с Парагвай и квалификацията с Чехия.

„От доста време не сме имали шанс за класиране. Нормално е още отсега да си говорим, да обсъждаме, защото шансът е голям. Всички трябва да са концентрирани и в максимално добро състояние. Ние сме професионалисти и всеки трябва да показва на какво е способен. Щом си в националния отбор, значи си един от най-добрите и треньорски смени и такива неща не трябва да влияят. Трябва да си вземем поуките от тежките резултати и да ги преодолеем“, каза Попов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 0 Отговор
    Те и Люксенбург така....
  • 2 Кой68

    2 0 Отговор
    Говорете си.....Смешници.
  • 3 Гост като гост

    1 0 Отговор
    По-скоро ги сънувате баражите, а не говорите.
    Смешници от класа.
  • 4 Lonecheer

    1 0 Отговор
    Ясно, очаквайте нови порции излагация и срам !
  • 5 Novus ordo seclorum

    0 0 Отговор
    Ами да си бяхте поговорили за Парагвай , дебили !