13 Ноември, 2019 21:20 1 255 1

Странни похвали от Парагвай преди мача утре

  • парагвай-
  • българия-
  • футбол-
  • контрола-
  • национален отбор по футбол

Берисо заложи на традиционната куртоазия

Странни похвали от Парагвай преди мача утре - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на Парагвай Едуардо Берисо очаква здрав двубой срещу България в утрешната контрола между двата тима в София, предава Спортал. Наставникът е сигурен, че тимът му ще подходи изключително сериозно към двубоя, който ще бъде подготовка за официалните мачове в Южна Америка, и няма шанс играчите да подценят “лъвовете”.

“България е доста добре групиран в защитата отбор и показва силна отборна игра. Имате добри единици в халфовата линия. Ние ще се опитаме да се адаптираме към противника. По никакъв начин не можем да подценим България. Говорим за международен мач и няма как да подходим несериозно. Това е и подготовка за нас за официалните мачове в Южна Америка. Срещу Сърбия срещнахме сериозен съперник, очакваме същото и от България. Доста футболисти играят в чужбина. Ние ще се постараем да играем, така както аз искам”, каза Берисо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    2 0 Отговор
    Сигурно хвалбите идват от коефициентите?
    Няма по-лесно измиване на стана от купена победа в приятелска среща, сигурно ще ги перним с 2-3 на 0.