Last news in Fakti

14 Ноември, 2019 16:15 1 117 3

Водещите волейболни клубове ще свалят Данчо Лазаров от власт?

  • волейбол-
  • задаващи се промени-
  • данчо лазаров аут?-
  • водещите клубове искат промяна

 Единствените клубове от Суперлигата, които подкрепят Лазаров и сегашното ръководство, са Арда и Монтана

Водещите волейболни клубове ще свалят Данчо Лазаров от власт? - 1
Снимка: БГНЕС

Волейболните грандове ЦСКА и Левски, както и значителна част от останалите водещи клубове ще обединят сили за свалянето на президента на федерацията Данчо Лазаров. Желанието на тимовете е да бъде свикано извънредно изборно общо събрание на БФВ, след което централата да има нов шеф, съобщава Sportal.

Единствените клубове от Суперлигата, които подкрепят Лазаров и сегашното ръководство, са Арда и Монтана. Шампионките от Марица (Пловдив) също са на страната на мнозинството в мъжкия елит.

Тази новина идва само дни, след като стана ясно, че настоящите шефове на волейбола свикаха извънредно общо събрание, което ще се проведе на 20 декември, а според Любо Ганев целта е той да бъде изхвърлен от ръководството. Знаковият волейболист в момента е вицепрезидент на БФВ, а от известно време Ганев и Лазаров са в открит конфликт.

В петък на специална пресконференция ще бъдат представени исканията и плановете на инициативен комитет, който се състои от представители на клубовете, които желаят промяна в посоката на българския волейбол.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    4 0 Отговор
    Крайно време беше да ходи. Освен да мандръса волейболистки чеп за зеле не става.
  • 2 безпартиен

    0 0 Отговор
    Когато Стойчев ясно и открито каза,че това ръководство е изчерпано и трябва ново,всички си траеха-спортисти и деятели!Единствено Казийски го подкрепи и го изкараха предател.Никой от членовете на тогавашното и сегашно ръководствоне си и помисли дори да каже истината такава,каквато я виждат всички!Всеки си пазеше топлото платено местенце!Сега все "революционери" и нито един не каза,че Стойчев и Казийски са били прави!Пълни мижитурки!!!Върнете най-добрите и не губете време!!!
  • 3 Бдин

    0 0 Отговор
    А дано, ама надали!