11 Ноември, 2019 21:20 2 341 5

След футбола, скандал и във волейболната федерация

  • волейбол-
  • любо ганев-
  • управителен съвет

Щели да извадят Любо Ганев от УС

След футбола, скандал и във волейболната федерация - 1
Снимка: БГНЕС

Задава се пореден скандал във волейбола. Вицепрезидентът на Българската федерация Любомир Ганев съзря заговор, който да го извади от ръководството на централата, съобщава "Нова телевизия".

На заседание на Управителния съвет, което се проведе днес, беше свикано извънредно Общо събрание, на което да бъдат изключени и добавени нови хора в ръководството на федерацията. То ще се проведе в последния работен ден преди Коледните празници - 20 декември в Казанлък.

Любо Ганев е сигурен, че има организация той да не попадне в обновения Управителен съвет.

„Със сигурност очаквам аз да отпадна. Напоследък такива бяха индикациите, но това е нормално. В крайна сметка УС има думата, то трябва да решава. Аз винаги съм помагал на българския волейбол. Всичко, което съм постигнал е благодарение на волейбола, и ще продължа да го правя, без значение дали съм член на УС, или не”, сподели Любо Ганев за "Нова".

Председателят на федерацията Данчо Лазаров не пожела да говори след заседанието днес.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    13 1 Отговор
    Във волейболната федерация ще е новина ако няма скандал.
  • 2 боцмана

    10 0 Отговор
    Соло ташака на Боко.
  • 3 Оня

    6 0 Отговор
    Къде е скандала!?
  • 4 Този дето не разбира🤔

    12 1 Отговор
    И там всички вънка! Помислиха си че им е дадено пожизнено! Като бащиния им е, изгониха най добрия треньор и волейболист!
  • 5 Будалата

    3 0 Отговор
    Първо трябва да изгонят инж. Лазаров. И всичко ще се оправи.