Last news in Fakti

24 Ноември, 2019 17:12 1 527 1

Любо Ганев: Да ме издигат за президент на федерацията? Никой не ме е търсил...

  • любо ганев-
  • бфв-
  • кандидатура-
  • никой не го е търсил-
  • инициативен комитет

''Ако смятат, че мога с нещо да помогна на българския волейбол и искат да ме издигнат, нямам нищо против'', оставя си вратичка все пак Ганев.

Любо Ганев: Да ме издигат за президент на федерацията? Никой не ме е търсил... - 1
Снимка: БГНЕС

Волейболната легенда Любомир Ганев отрече информацията, че на 27 ноември ще бъде издигнат за президент на федерацията по волейбол.

"В последните дни бях в Австрия и сега се прибирам. Никой не се е свързвал с мен да ми каже, че ще бъда издигнат. Не знам откъде се е появила тази информация, но ако е вярна, би следвало и аз да съм запознат, нали?", заяви Ганев пред "Меридиан мач".

"Още когато се раздухаха нещата, заявих ясно моята позиция. Казал съм какво мисля на клубовете и на инициативния комитет, сега е техен ред. Ако смятат, че мога с нещо да помогна на българския волейбол и искат да ме издигнат, нямам нищо против", добави русенският исполин.

Както е известно, миналата седмица членовете на инициативния комитет комитет обявиха, че с подписка искат да предизвикат изборно Общо събрание, за да настъпят промени и да се спре пропадането на волейбола.

В комитета влизат девет отбора от Суперлигата, втородивизионният Виктория Волей (Пловдив), както и женският Марица. От елита не са се присъединили Монтана, Арда (Кърджали) и шампионът Нефтохимик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пената от Мировяне

    2 0 Отговор
    Тоя слон е човек на Баце ! Баце усеща ,че ще сдава властта и след футбола иска да сложи ръка и на волейбола !