Last news in Fakti

26 Ноември, 2019 16:59 1 023 1

Ливърпул ще е Отбор на годината на УЕФА?

  • уефа-
  • ливърпул
Ливърпул ще е Отбор на годината на УЕФА? - 1
Снимка: БГНЕС

Първенецът в Шампионската лига Ливърпул е с най-много номинирани футболисти за Идеалния състав на УЕФА. От европейската централа обявиха списък с 50 играчи, от които всеки може да избира. 10 от тях са от състава на Юрген Клоп. На второ място със 7 състезатели се нарежда Манчестър Сити, Аякс е с 6, а Барселона е с 5. Финалистът в ШЛ Тотнъм и Челси са с по 4.

Всеки може да си избере идеален състав с предпочитана схема. Въз основа на избора на феновете ще бъдат определени и най-добрите 11. Официално призьорите ще бъдат обявени следващия понеделник (2 декември) на церемонията, на която ще бъде дадена и “Златната топка”.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стиви ДЖИ

    0 0 Отговор
    Сила сме си и това е!!!

    САМО ЛИВЪРПУЛ ! ! !