Last news in Fakti

30 Ноември, 2019 09:24 37 492 80

Бербатов в лют скандал със съседи заради паркиране

  • димитър бербатов-
  • бентли-
  • скандал-
  • съседи

Нападателят редовно паркира лъскавото си Бентли на паркомясто пред кооперация, като по този начин запушва автомобила на живеещ в блока

Бербатов в лют скандал със съседи заради паркиране - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-добрите български футболисти Димитър Бербатов е в лют скандал с живеещите на баровската улица "Оборище" в София, твърди вестник Галерия.

Причината е, че нападателят редовно паркира лъскавото си Бентли на паркомясто пред кооперация, като по този начин запушва автомобила на живеещ в блока. Заради рецидивната проява на футболиста обитателите на кооперацията непрекъснато влизали в словесни разправии с него. Той изслушвал невъзмутимо тирадите им и отричал да е направил нарушение. Напротив. Продължавал да паркира бентлито си на същото място.

Той не се стреснал дори от заплахата на хората, че ще надраскат скъпата кола. Бившата звезда на Манчестър Юнайтед високомерно се усмихвал, осъзнавайки, че хората не са простаци да постъпят така, пък и достатъчно много го уважават заради спортните му успехи.

Живеещите в кооперацията са изумени от поведението му, защото, макар да няма работен ангажимент в момента, най-вероятно разполага с достатъчно пари, за да си плати за зелена зона, вместо да нарушава правилата за паркиране. Най-вероятно той спира на улицата, за да държи под око колата си, тъй като прекарва почти целия си ден в близко заведение. То се намира в непосредствена близост до офиса на фондацията му, която е на съседната улица.

Бербатов стоял с часове в заведението и редовно си поръчвал фюжън таратор, обогатен с традициите на италианското изкуство. Когато му ставало скучно, започвал да мачка салфетки и да пълни с тях празните пластмасови бутилки от вода. Живеещите на Оборище забелязват, че Бербатов е почти по цял ден в центъра на София, но напоследък не са го засичали в компанията на жена му Елена. Според негови близки, отношенията им напоследък са напрегнати, а хубавата Елена, основателно или не, изпитвала ревност към съпруга си.

Любопитното е, че точно срещу любимото заведение на Бербатов живее Славена Вътова, с която понякога голмайсторът сяда да обмени мисли за живота, спорта и изкуството, пише Галерия.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 41 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    284 5 Отговор
    "Фюжън таратор"? Забравиха де с*рат гладните?

    Коментиран от #9

  • 2 &&&&&

    337 15 Отговор
    И какво като е известен, и е допринесъл с нещо за България никои не му е длъжен да му търпи безочието.
  • 3 ???

    140 15 Отговор
    Знаел как да оправи футбола! Без власт прави каквото си иска, а с....!
  • 4 Володя

    289 17 Отговор
    Българина ако и на Марс да е живял все си остава простак,а този живя в най добри държави сред най възпитани хора,ама така и не прихвана от тях.
  • 5 Успех !

    163 9 Отговор
    Идата мъгливи дни, а в мъглата може да се случи всичко! С простаците по просташки !

    Коментиран от #38

  • 6 dedo ti pras

    76 96 Отговор
    глупости на търкалета.... нали ако запуши някой и достъпа до блока е блокиран ще извикат паяк с полиция и ще го вдигнат , вервате на всякакви глупости в жълтите медии
  • 7 С селянина по селски и така

    76 28 Отговор
    Два шута у вратите всекинпът и ше се отучи да паркира, аз пред нашия блок така правя с неграмотните паркирачи:-)

    Коментиран от #49

  • 8 Шофьор

    45 75 Отговор
    Е то голяма новина.Някой пишман шофьор не може да си направи маневрата,а пък българинът е и малко завислив.Кой знае на кого боде очите с това бентли.
  • 9 ццц

    78 2 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    За такива - ,,жетварски таратор,, Прави се от краставици, олио, копър и вода. Фюжън е откъдето и да го погледнеш.

    Коментиран от #80

  • 10 ....

    21 28 Отговор
    Да е жив и здрав
  • 11 Ачо Чалгарчето

    151 12 Отговор
    Спомнете си и статията как в самолета той седи в първа класа, а жена му и детето в икономична! Тоя е тотален морален провал, а позорните постъпки от високото му самочувствие, само издават селската "култура"! В Бг, такива чалгарчета с пари са недосегаеми и правилно потърпевшите са се обърнали към медия за помощ.
  • 12 четвъртият кон

    32 53 Отговор
    Откровено поръчани жълтини! Едва ли и дечурлига ще клъвнат на подобни писаници.
  • 13 Рошко

    104 5 Отговор
    Вари го печи го, ганьо. На запад идва полицията пише хич не гледа на кой пикльо е колата

    Коментиран от #19

  • 14 Умберто

    76 5 Отговор
    Хубавата Елена дърпа на другияТ члена.
  • 15 месара

    68 11 Отговор
    една кирка ше реши проблема!
  • 16 Поичи

    66 9 Отговор
    Простият човек си е прост. Надут пуяк, да се връща в ла ла ленд.
  • 17 Ххх

    48 13 Отговор
    В квартала ни има зелена площ. На едно място има нещо като черен път през зелената площ, и оттам минаваха цигани с каруца. Прибирам са веднъж от работа, минавайки по същия черен път, и гледам - кола, паркирала на асфалта, така че запушва излаза от черния път. А едното странично стъкло на колата счупено. Е, сетете се кой ли може да го е счупил. И съм сигурен, че човека с колата изобщо не е подозираз, че пречи на някого. Само че гербаджийския електорат изобщо не се обяснява, а действа. Та и Бербатов, ако беше случил на други съседи, много нямаше да го забавят. Преди бях гледал снимка на кола от Русия, залята с фекалии. Начини много и човек не бива да злоупотребява с търпението, страхът или малодушието на други.

    Коментиран от #62

  • 18 ехее

    65 7 Отговор
    Его и пари и за пореден път се доказа "добрия човек" , но мозък нямаш братле. Не Бентли ами и въртолет да имаш просто не ставаш. И ако си мъж най-вече излез и се извини на всички дето те търпят бе селянин.
  • 19 Borislav Popov

    23 4 Отговор

    До коментар #13 от "Рошко":

    Е, така е то в дивия и гнил западен свят, ние сме късметлии и си живеем в цивилизованите източни Балкани.
  • 20 Jrj

    113 5 Отговор
    Това лекенце живее на ул.В.Търново,която е успоредна на Оборище.Та там спира пред една кооперация и се набива в едни служебни места,които са 7броя.Не си купува винетен стикер годишен ,който струва 150лв/да не се охарчи/Сега най интересното:работя в ЦГМ на скобите,един ден минавам по Търново и гледам рибката не е на служебното място ,а се изтърсил на зоната без талон и без SMS.Железото/скобата /заскрибуца и бентлито бе ,,оковано,,От входа изскочиха виолетово розави индивиди с викове,,Знаеш ли на кой е тая кола,бе?Много ги обичам такива ,,известни,,?!След малко оня дългият дъждобран слиза с надменен вид ,,Ти не познаваш ли тая кола на кой е?викам му май е на Никола Гюзелев/лека му пръст,ей тоя посиня!!!Плати си и си замина,но ми падна в очите, а до преди това го уважавах?И жена му го ,,отнесе,, скоро ама момичето много скромнно реагира,плати си и подкара Мини Купъра,защо и викат хубавата Елена,средностатистическо слабичко момиче............

    Коментиран от #22, #25, #65

  • 21 qwerty

    15 20 Отговор
    щом в паркирл на ПАРКОМЯСТО къде е новината? ако беше паркирал като някой арабин в пустиня - на 2 паркоместа или като малоумниците с коли за 100к€ минимум в моловете на инвалидно място без да има стикер колата да е новина.
  • 22 Умберто

    68 4 Отговор

    До коментар #20 от "Jrj":

    Мдааа...разказа от първо лице ,г-не,показва истинското лице на подобни еуементи.За Бентлиту пари има,а от паркинга спестява.И израза "знаеш ли,на ко е" напълно допълва картинката.И на кой е,на Бай Бастун.Селското не могат да го скрият зад блясъка на вещите,по-силно е.
  • 23 Дядото

    88 6 Отговор
    ...с брат дилър на дрога ,с баща съден за групово изнасилване ,с майка остаряла от нощни дежурства и връзки с доктори ...Митето къв да стане....освен дрисльо :)
  • 24 9285

    53 3 Отговор
    Улица "Оборище" - педерастко сборище!
  • 25 Гост като гост

    45 2 Отговор

    До коментар #20 от "Jrj":

    Евала !
    Другия път пак слагай да му дойде акъла
  • 26 Бхо

    3 26 Отговор
    Поредният дебил писач на факти.бг
  • 27 Крадец

    31 6 Отговор
    Да му срежат гумите ! Иначе няма управия !
  • 28 Салито

    43 8 Отговор
    Бербо ела пред моя блок в Драгалевци да ми запушиш колата! Гаранция 2-3000 евра при тенекеджия
  • 29 Тази статия

    55 6 Отговор
    доказва че г-н Бербатов е наистина умен. Много ум се изисква да напъхаш салфетка в празно шише.
  • 30 Сички с пари дето не са работили за тех

    33 6 Отговор
    Са изтърбушлеци кат тоя
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Лабас

    49 6 Отговор
    Човек като му липсват първите седем години, не в Англия да живее ами и на Луната да отиде си остава селяндур.
  • 33 Стилян Петров

    36 9 Отговор
    е човек, а не тоя..., не знам кои дечица хванаха да го предлагат за "оправач" на футбола из форумите. Тоя аз съм му гледал почти всички мачове като част от ЦСКА и националния отбор. Все му се смеехме с една компания, че стои най-отпред и чака да му се подаде на бай-удобна позиция наготово. Въобще го не £б@ваше да се връща назад да помага на другарчетата си. Гледахме и Леверкузен няколко пъти. Там тогава беше пълно с хървати. Така ги беше разсърди, че нещеха да му подават изобщо. Стоеше като призрак най-отпред. Но явно от клуба го пускаха на инат, защото искаха да си възвърнат глупаво хвърлени те пари. Колкото и да се напрягам, не мога да се сетя за по-бездарно направил кариера човек изобщо, не само във футбола.

    Коментиран от #35

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Гената

    38 10 Отговор

    До коментар #33 от "Стилян Петров":

    Стои и дреме пред противниковата врата, щото е грацилен като момиче и няма въздух да бяга! Е затова не може да се връща назад. Изнежената Фифи! Затова накрая в Манчестър седеше на пейката постоянно. Вътък няма.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Славена Вътова.....

    21 2 Отговор
    ...... Направо си пасват точно.Хьрбел до щьрбел.
  • 38 Уьо

    21 7 Отговор

    До коментар #5 от "Успех !":

    Явно в тая птича кооперция няма бургазлии. Я колко кирки продават по железариите.
    А и голям смях настана тука като прочетих на братлетата това
    - Славена Вътова, с която понякога голмайсторът сяда да обмени мисли за живота, спорта и изкуството.
    Паднахме от смях всички тука.
    Много труден тест за тия двамата
    - Град в България който започва с К и завършва на ЪРДЖАЛИ.
  • 39 Батман

    9 31 Отговор
    Браво Бербатов купи си още една и я паркирай там тъпите софиянци да го духат
  • 40 Батман

    6 28 Отговор
    Браво Бербатов купи си още една и я паркирай там тъпите софиянци да го духат
  • 41 Алфа Ромео

    31 6 Отговор
    Подозирах че е високомерен и не е готин човек, а аз рядко греша в преценката си за хората.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Геро

    23 4 Отговор
    Ми като идва от село, как да знае че трябва да се пази ред някакъв?
    Нищо че е Бербатов. Липсата на култура лъсва
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Хари Потър

    10 2 Отговор
    Ще го отуча много бързо
  • 48 Бенсаад Рамзи

    24 5 Отговор
    Абе, игра в големи клубове, голмайстор стана даже, ама всемисе струва, че никакъв футболист не беше и статиите, в които го хвалят, са направо изсмукани от пръстите... Той си беше балерина и като такава му липсваха единоборства, борба да открадне топката, да търси задължително гол... Съотборниците му изработваха положенията, а в отбор като МанЮ тези положения са наистина много и за Митко оставаше само да научи топката в някой от ъглите на вратата. Струва ми се, че и Асан от "Филиповци" да вземете на тази позиция и той ще вкара гол, щом съотборниците му подават... Сега, разбира се, че всеки е някакъв, идеални хора няма, една е мурва, друг е педигрипал, трети е некадърник, четвърти е мамата си е еВал, но пак ми е интересно как Митко успява да е всичко това едновременно...
  • 49 Гост

    9 12 Отговор

    До коментар #7 от "С селянина по селски и така":

    Само да не те набара некой като кобрата....че тогава ще изправяш вратите с език
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Тия животни са като от калъп

    21 4 Отговор
    Крадците от 94 окрадоха и съсипаха футбола. Тоя е мераклия да продължи. Избуяла арогантна високоюерна селяния. Това са те. От един модел са.
  • 52 Coni

    14 1 Отговор
    Всеки изгрев си има залез
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 мани мани

    17 2 Отговор
    кирка :) пирон :) картоф отзад :) пукане на гума :) камък по предният, задният прозорец :) ще съм със суичър и шалче отпред 'щото съм фен на някой отбор или пък е студено, и натрапникът повече няма да спира там!
  • 55 Боко

    17 4 Отговор
    Нема ли художници в блока?
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 От село в град

    14 3 Отговор
    Цървул на пантоф не става!!! Дискомфортно му е в центъра на София, затова се заяжда с хората.Комплексите са му в повечко.
  • 58 идея

    6 5 Отговор
    Пукат му гумите по диагонал и гледай сеир, два три пъти и ще се од учи!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Eдин друг

    16 1 Отговор
    Фюжън тараторът е ясен, обаче гурме шкембе чорба и пръжки с лук по провансалски предлагат ли там?
  • 61 Циганина с лимузината

    12 2 Отговор
    Славена Вътова се пробва в порното преди време .Имаше клипове с нея в нета . От там и се вдигна рейтинга в мутренска Бълхария ! Лика и прилика са с Бербо !
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 друм

    2 1 Отговор
    Парченце от керамиката на запалителна свещ............
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Гаджев

    14 4 Отговор

    До коментар #20 от "Jrj":

    Много точен и верен опис. Ще добавя, че като се изявява в Маджестик в Сл. Бряг, по цял ден, всеки ден виси във Венис на една вода, за да ползва безплатно шезлонгите на заведението. За капак, с претенции съседните кътове да не се плзват, за да не го безпокоят. 3 - 4 пъти за цяло лято си позволява да похарчи по пет сребърника за тортичка от съседно заведение, като моли сервитиорките на Венис да отскачат до там, а бакшишът е удоволствието да обслужват звезда. Болен мозък отвсякъде. Не вярвам и лев да дава във фондацията. Вероятно го правят свестни заможни хора около него. Та така за Берба пишман звездата.
  • 66 Шамара

    6 3 Отговор
    Поредния надут пуяк! И ако паркира неправилно защо не му вдигад или заключат колата
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 123

    4 5 Отговор
    М да, мафията БФС подхвана и Берба, искат да ликвидират всяка възможна конкуренция, след грандиозното скандали там и задаващия се конгрес, "Ти знаш ли кой съм аз" е любима фраза на бг управниците, а Бербатов е на светлинни години от този мантслитет
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Баба Яга

    4 5 Отговор
    Он допреди яздеше куцо магаре с каруца
  • 71 vasik atanasova

    6 2 Отговор
    обменял мисли за живота със Славена Вътова
    ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха
    ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха х ах аха х
    ха хах ах ах ахахах ахах ха а х ахах а а
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 148

    2 3 Отговор
    Чета ви коментарите и разбирам ,че държавата не си отива,тя вече си е отишла.
    Че и Ганьо се сърди,като му кажат,че е кофти материял.

    Коментиран от #76

  • 74 голям прас

    0 1 Отговор
    и аз не мога да си паркирам пред нас рав 4 ката, ама не го правя публичен проблем!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Avasito

    1 1 Отговор

    До коментар #73 от "148":

    Прав си, отишла си е след като неграмотници пишат коментари и поучават другите. Пише се материАл!
  • 77 Бай Миле

    3 1 Отговор
    Тоя смешко Бербатов за нищо не става и вече и за кинти го закъса ! Ходи да подписва тъпата книга , която се продава трагичн , нищо Берба направи 80 000 лева от нея пък нищо , че не се продава ! Няма кинти вече ама се надува с това тъпо Бентли на 7 години , втора употреба ! Като го закъсаш за кинти е така и 3 лева не ти се дават
  • 78 КЕМИЛ РАМАДАН

    0 6 Отговор
    ЗА МЕН ИМА САМО ЕДИН ДОБЪР ФУТБОЛИСТ В БЪЛГАРИЯ И ТОЙ Е ХРИСТО СТОЙЧКОВ..... МИШКИ КАТО БЕРБАТОВ СА МИ СМЕШНИ АБСОЛЮТЕН БОКЛУК!
  • 79 148

    5 0 Отговор
    Чета ви коментарите и разбирам ,че държавата не си отива,тя вече си е отишла.
    Че и Ганьо се сърди,като му кажат,че е кофти материал.
  • 80 Страшна вкусотия

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "ццц":

    И оцет бате