30 Ноември, 2019 09:00 69 220 47

Грандиозен скандал в предаването на Сашо Диков! (ВИДЕО)

  • бареков-
  • свален от ефир-
  • бареков и байрактаров без цензура-
  • евроком-
  • сашо диков-
  • байрактаров-
  • скандал

Журналистите Сашо Диков и Димитър Байрактаров си спретнаха ''вербално меле'' в ефир

Грандиозен скандал в предаването на Сашо Диков! (ВИДЕО) - 1
Кадър: ЕвроДикоФ

Грандиозен скандал се разигра в снощното издание на предаването ''ЕвроДикоФ'', водено от журналиста Сашо Диков и излъчващо се по ТВ Евроком. Своеобразната разправия бе между водещия Диков и получилия право на отговор в предаването - Димитър Байрактаров.

Байрактаров, който също се изявява като журналист, бе поискал право на отговор в ''ЕвроДикоФ'', тъй като се е почувствал засегнат от твърдение на Сашо Диков в миналото издание на предаването, че той и Николай Бареков дължат пари на ТВ Евроком.

ФАКТИ припомня, че преди десетина дни от телевизия Евроком решиха да спрат излъчването на предаването ''Бареков и Байрактаров без цензура'', на което водещи бяха именно бившият депутат от НФСБ Димитър Байрактаров и бившият евродепутат Николай Бареков.

Впоследствие се оказа, че ТВ Евроком е била страната, която е получавала пари, за да вижда ефир въпросната продукция, а не обратното, както е по-естествено да бъде.

Правото на отговор на Байрактаров бе в рамките на 42 секунди, в които той каза следното: ''Падението е пълно, 42 секунди за право на отговор, в които искам да ви кажа, че нито аз, нито Николай Бареков дължим пари на телевизия Евроком. Нито сме плащали, тъй като взаимоотношения с Евроком има продуцентът, който не е нито Бареков, нито Байрактаров. Освен това, държа да ви кажа, че с това писмо от 1 ред, което оставям на Диков, ние спрямо предаването, а седмица по-рано двамата собственика заявиха, че единият е станал коалиционен партньор в Твърдица на партиите на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, а другият, че не иска да се кара с Красимир Каракачанов. Няколко пъти ни беше внушавано, че министър с името Красимир е заявил и е поискал от Евроком да назоват сумата за спирането на нашето предаване, което в крайна сметка беше спряно.''

Нещата обаче не приключиха дотук. Диков и Байрактаров останаха в студиото, а записът продължи още доста време след обявените 42 секунди за право на отговор. Във видеото ще видите продължителния спор относно това какво точно е казал Сашо Диков - версиите и на едната, и на другата страна. А след това и последвалото загрубяване на ''играта'', в което бяха включени нападки на лична основа и цветущи квалификации.

ВИДЕО ОТ ШУМНИЯ СКАНДАЛ МЕЖДУ БАЙРАКТАРОВ И ДИКОВ / ГЛЕДАЙТЕ ОТ 1:46:45 ДО 2:01:15


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 107 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 .....

    123 152 Отговор
    Долен нагъл комунист е Диков

    Коментиран от #2, #4, #12, #47

  • 2 Гого

    70 123 Отговор

    До коментар #1 от ".....":

    И пияница е, скоро ще се пресели при своя другар Батето.

    Коментиран от #10

  • 3 Чичо Дичо

    117 81 Отговор
    Абе не му се сърдете на Диков! Не е добре човека, откакто Пенчева го остави заради по-млад мъж. После пък дълги години се тревожеше, че Пипи няма да се омъжи. Е на, сега Пипи има мъж, ма той само изглежда като мъж. Чу се, че преди време играел ориенталски танци. Като кючекчийка... Та много му се е насъбрало на Сашето горкия.
  • 4 Сашо Диков дика

    64 56 Отговор

    До коментар #1 от ".....":

    Да ми ядеш уйовата глава

    Коментиран от #5

  • 5 .....

    68 29 Отговор

    До коментар #4 от "Сашо Диков дика":

    Па ти като яде Бойковия не си умрял още
  • 6 Алфа Вълкът

    131 60 Отговор
    Хвани единия, цапни другия. Разликата между двамата е, че Байрактаров е високо образован, а Диков е селски калтак който се продава по-скъпо!

    Коментиран от #8, #18

  • 7 Све

    83 28 Отговор
    Байрака е научил тактиката на Волен. Пълна простотия. Отвратителна гадост по балкански. Опростачването на обществото е изключително ГАДНО
  • 8 Све

    45 16 Отговор

    До коментар #6 от "Алфа Вълкът":

    Аналитичните способности на тълпата са сведени до "коя ракия е по-добра"... Вълци, коне, овце, прасета....
  • 9 Тоди

    65 51 Отговор
    Толкова подмолен, нагъл, лъжеш комунист! Никога не го слушайте - изморителен и посредствен начин начин на говорене! Каквато е ТВ Евроком, такъв е Диков- бягащ след политиците с микрофона, а после на дълго и на широко с плюещ коментар! Ти не си ЕврпДиков, а ЕвроСеленин с твоето ъкане!

    Коментиран от #16

  • 10 Случаен минувач

    71 33 Отговор

    До коментар #2 от "Гого":

    Разбира се, че е долен и нагъл, че и комунист, щом критикува тиквата от Банкя. Само вие сте хубави! И горни! И антикомунисти! (стига, бе, верно ли?)
  • 11 Ххх

    91 37 Отговор
    Виждам, че повечето от коментиращите статията плюете по Сашо Дшков. Какво толкова ви е крив човека ? Нима в България има журналисти, които в позициите си са абсолютно обективни, безпристрастни, необвързани ? Да, телевизия Евроком в някаква степен е близка до БСП. И повечето от коментиращите там журналисти са с някаква такава, да кажем насоченост. Макар и не съсвсем. Примерно Люба Кулезич не винаги коментира нещата от такива позиции. Но, мисля че е нормално да има такава телевизия. Както управляващите си имат телевизия Европа и Канал 3 с коментатори като Илиана Беновска, Георги Коритаров, Георги Харизанов, Антон Тодоров и колко още, да не изброявам пък и не им помня имената на останалите. Ами националната телевизия – нима тя не е придворна на Борисов ? С предавания като История БГ, където русофобията по всички линии е основната идея в предаванията. Ами Би Ти Ви и Нова – може би от кумова срама отправят по някоя и друга критика срещу управляващите, но колкото да се каже, че имат критични предавания. А иначе за мен са си категорично проправителствени, не толкова с възхваляващи правителството коментари, колкото с автоцензура на неудобните за управляващите теми.

    Коментиран от #15

  • 12 1944

    45 20 Отговор

    До коментар #1 от ".....":

    Бареков е човек на Пеевски комунист също като Бойко Вие комунистите искате всичко Вся власт съветите.
  • 13 Ххх

    34 7 Отговор
    А иначе откровено казано не изпитвам симпатии към Бареков. Сещам се и за един негов прякор, свързан с облата му глава. Но аз се интересувам от политика, слушам политически коментарни предавания, гледал съм и неговото. Бареков преди време каза, че на Евроком се плащат по 15000 лв. за всяко излъчено предаване „Без цензура“. И мисля, че на моменти там се казваха неща, които човек не може да чуе по други предавания или телевизии, а е много вероятно да са истина. Примерно в едно от предаванията казаха, че БСП е спечелила местните избори в три града, включително в Перник, защото един вид са били в договорка с Борисов и той им е ги е отпуснал. Гледах и последното предаване преди спирането. Водеше го само Димитър Байрактаров. И много остро нападаше Демократична България. Водещият се закани, че в следващото предаване ще изнесе данни за същата партия, които следва да са обект за проверка и разследване от прокуратурата. Предполагам, затова и предаването е било спряно. Разбира се, нормално е човек да се запита, както казват руснаците „Кому вьйгодно ?“. Т. е., и аз се съмнявам, че последното предаване беше политическа поръчка, предполагам на среди от ГЕРБ. Но защо искат да изнасят такава информация или може би факти точно по Евроком, след като си имат достатъчно гербаджийски телевизии ? Може по Евроком такава информация би звучала по – безпристрастно и обективно, според тях, и няма да бъде директно свързана с поръчителите.
  • 14 ТИКВАТА

    41 19 Отговор
    Който критикува кражбите и тъпотията ми е КОМУНЯГА. :-)
  • 15 Алфа Вълкът

    34 19 Отговор

    До коментар #11 от "Ххх":

    Диков не ни е крив щот е към БСП, а защото е платена (знаеш думата с К). Явно си забравил Алексей Петров му взриви колата след като Сашо го смени с Бойко. Сега както ти казваш е към БСП.
    Но не забравяй, че Сашо първо е бил в леглото на Бойко, след това във вашето!
  • 16 Све

    43 11 Отговор

    До коментар #9 от "Тоди":

    СД със сигурност не е на нивото на Боко, Портних, Гешев..... агенция ПИК. Цял свят ни се подиграва. Няма друга държава с управляващи на ниво портиер на дискотека или уличен бандит.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Суджук

    10 8 Отговор

    До коментар #6 от "Алфа Вълкът":

    А пък аз съм алфа лъвъ
  • 19 Билетче

    46 14 Отговор
    Всички сте АЛФА СЕЛСКИ ПРОСТАЦИ ! Територията, наречена България, е единственото място където всички дават мнение по въпроси, за които не знаят нищо, не са чували нищо, и не са виждали нищо. 99.99% от плюващите по Русия или САЩ, никога не са стъпвали в тези страни и въобще не знаят за какво става дума. И всички сте кой от кой по-тарикати, по умни и по хубави, как па един няма не толкова умен или хубав. И за това си заслужавате цялата мизерия, простотия и помия, която ви се случва, вие нямате бъдеще, децата ви също ! Айде, бегайте да търкате билетчета !
  • 20 Боко тъпото

    4 8 Отговор
    Бобобобобобобо
  • 21 Жоро гоцев

    17 13 Отговор
    Защо му викат,Дико куката?
  • 22 Иво

    16 10 Отговор
    Селянчето Сашко !
  • 23 дедо

    24 5 Отговор
    Има ясен критерий и това са приходите, които едно предаване генерира от реклами и спонсорски заставки. Диков успява да генерира приходи, въпреки десетките си правоговорни грешки и запъвания, а Бареков и Байрактаров са ялови и... затова Бареков трябва да плаща за достъп до ефира.
  • 24 до Билетче

    18 4 Отговор
    Ти,па си най-убавия ,най - умния и най ходилия по света! Тююю!
  • 25 Боярышник

    19 6 Отговор
    Много се изложи Сашо Стоойков,много.И този ще е лицето на свободната журналистика..Сраам
  • 26 Прометей

    19 6 Отговор
    ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ТЕЛЕВИЗИЯ ''ЕВРОКОМ'' ДА БЪДЕ СПРЯНА- ЗАЛИЧЕНА ОТ ПРАСЕНЦЕТО ''КОЙ '' И БАЩА МУ НЕРЕЗА ''БОКО-ТИКВАТА''....!!
  • 27 vasik atanasova

    14 14 Отговор
    боклук диков
  • 28 Прометей

    15 12 Отговор
    ''СКИОРЧЕТО'' Е ПОРЕДНАТА ПАТЕРИЦА НА КЛИКАТА - МУТРИ - СЕМЕЙСТВО ПРАСЧЕВИ - БОКО+ТОТО= на ''КОЙ...! СВЕЩЕННОТО ПРАСЕНЦЕ НА УЗУРПИРАНАТА НИ РОДИНА...! - НИКАКЪВ ЖУРНАЛИСТ НЕ Е ТОЯ- ОЩЕ ПО МАЛКО ''СВОБОДЕН -НЕЗАВИСИМ''..! - ЛЮБА КУЛЕЗИЧ -ДА.....!
  • 29 Кочо

    23 1 Отговор
    Че какво му е скандалното двама скандалджии да направят скандал!? Начин на живот и препитание! Скандално ще е ако Надежда Неински и Георги Пирински се сбият в някое студио!
  • 30 Мунчо

    18 6 Отговор
    Байрактаров казва истината, затова иДиков беше така изтормозен, че не знаеше как ще реагира господарят му, онзи, който лапа на Шкембе войводата, за да е в далаверата по крадене на народна пара.
  • 31 ПЕНКО

    13 9 Отговор
    АБЕ , САШО Е НАД 70 ГОДИНИ !!! УТРЕ ЩЕ ГО ОБЯВЯТ ЗА ИЗДИРВАНЕ -КАТО ЗАГУБИЛ СЕ СТАРЕЦ !!!!
  • 32 Николай

    15 3 Отговор
    Сега от Евроком да кажат кой им е платил за да показват Бареков и Байрактаров по телевизията. Пробвах един път да ги гледам такива глупости и небивалици.

    Коментиран от #33

  • 33 Алфа Вълкът

    9 1 Отговор

    До коментар #32 от "Николай":

    Смешно е, че Байрактаров напусна Скат и НФСБ заради Волен. Но при Бареков нямаше нищо против него!
  • 34 хеий

    12 6 Отговор
    НЕ ЗНАМ КАК ГО ТЬРПЯТ ТОЗИ ПЛАЗМОДИЙ ДИКОВ ,КОЙТО БЕШЕ ИЗРИТВАН ОТ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ
  • 35 ПИТАМ

    12 2 Отговор
    ОСТАВЕТЕ САШО------ИСТИНА ЛИ Е ТОВА , КОЕТО КАЗВА....ИЛИ НЕ ВИ ИНТЕРИСУВА.......ЗАЩОТО СТЕ БЛИЗАЧИ.......!!
  • 36 ИМПЕРИАЛИСТ

    11 3 Отговор
    Сашко определено избива комплекси. Беше най-мълчаливото и свито скиорче в ЦСКА. По-късно батето Славков го отрака, а една известна дама, направо му го шлифова, ...характера.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Нафарфори

    0 4 Отговор
    Спор на двама абсолютни папагали. Лъжат и двамата , търсят рейтинг на глупавите си предавания имитират някакъв спор , ама то сценка. Неудачници.
  • 39 Обикновена Пунта Мара

    3 2 Отговор
    Сашооооооооооо, ами сега?????????????
  • 40 VVV

    4 3 Отговор
    Бареков си плащал да го излъчват с партийната субсидия .Голям журналист .ха ха ха .Тва евроком не е лоша телевизия . Има раздвижване някак си . Байрактара кво се жали ??? За да се прави на журналист е плащано .Тоест никой не би го наел ;)
  • 41 Виа

    3 1 Отговор
    Нивото на всички участници в скандала е обидно за за зрителите, така че да не ги гледаме е най добре
  • 42 гост

    4 0 Отговор
    Айде сега, сценки от селска вечеринка..то навремето такъв скандал имаше и м/ду Сашето и баба Любка( Кулезич) ама сега са първа либоФФФФ..
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Боби

    3 0 Отговор
    Работя в Евроком и мога да кажа, че Байрактаров каза само истини! Сашо Диков се уплаши, тъй като с Люба Кулезич и Береану ще трябва да кажат, кой плаща на куп хора, които не работят в Евроком, но по цял ден работят за тези тримата. В Евроком най-много реклами се излъчваха в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура"! В Евроком журналистите работят за жълти стотинки, както и оператори, монтажисти и колегите в апаратна. Заплатата е около 800 лева преди данъци и удръжки, а текучеството на напусналите е огромно. Всички знаят, че Диков, Кулезич и Береану получават над 10000 лева на месец и всички знаят, че тези пари идват основно от Цветан Василев и Каракачанов, а от известно време и от Прокопиев.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Мария Аврамчева

    0 0 Отговор
    Направо съм изумена от тия несвързани нападки с войнствен тон срещу Сашо Диков. А също се казвам Мария Димитрова Аврамчева но навсякъде и в България и тук вЩатите ме наричат Мария Аврамчева.Що за простотия ние знаем този човек от преди 40 год ката Сашо Диков . Този човек пиян ли веше или много подстрекан от зли сили че се вживи като прокурор в съдебна зала а не като събеседник в ефир която с интерес се гледа по цял свят включително и ние българите от Чикаго л
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове