Last news in Fakti

1 Декември, 2019 15:29 2 441 8

Дидие Дешан отписа България от Европейското

  • дидие дешан-
  • франция-
  • евро 2020-
  • българия

Германия и Португалия са достатъчно тежки, за да мисли и за неизвестния засега трети опонент.

Дидие Дешан отписа България от Европейското - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Франция Дидие Дешан отписа България като сериозен конкурент в предстоящото това лято Европейско първенство по футбол. Нашите все още не са се класирали, но специалистът подчерта, че останалите два отбора в групата - Германия и Португалия са достатъчно тежки, за да мисли и за неизвестния засега трети опонент.

"Групата е тежка, но мисля, че Йоаким Льов и Фернандо Сантош ще кажат същото. Най-тежката група, но ние трябва да приемем жребия. Ще трябва да сме готови за началото на турнира, защото в първия мач играем с Германия в Мюнхен, те ще бъдат домакини. Тези два отбора имат много качества и силни резултати напоследък. Все още не знаем кой е третият ни съперник, но вече сме наясно с класата на другите два и можем да се подготвим за тези мачове. Това е най-трудната група, но ние трябва да приемем жребия и да сме готови за първия си мач", коментира специалистът пред местните медии.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софиянец

    11 0 Отговор
    Глупости, нашите корифеи от лято 94 са на друго противоположно мнение ;)
  • 2 Я виж

    9 0 Отговор
    Браво прозорлив човек.Казва самата истина.Реалността е такава,че корупцията и шуробаджанащината докараха футбола ни че още като чуят името България и си казват че сме им в кърпа вързана.
  • 3 ПЕНКО

    6 0 Отговор
    ТРЯБВА ДА СМЕ МАЛОУМНИ ЗА ДА СЕ БОРИМ ЗА КЛАСИРАНЕ !!! ТОЙ ПРОСТО НИ ОБИЧА И НИ ПОМАГА !!!!!!!
  • 4 зрителя

    2 0 Отговор
    По добре ще е за нас да НЕ отиваме и да не се класираме просто нямаме капацитет за сага това е много сме далеч още !
  • 5 Баш Бащицата

    5 4 Отговор
    Принципно е прав, но ние сме българчета и който ни е отписал все се е объркал. Като почнем от Балканските войни, минем през Дойран и стигнем до ноември 1993г на Парк де пренс, пък и след това в Щатите... Така, че по-кротко с всякакви отписвания - кое е писано, оно ще стане. :)
  • 6 Баш Бащицата

    8 2 Отговор
    И да добавим, че Дидие сигурно ни е бил отписал и 1993г, но си го спомням на кадър на цял екран по телевизора как се прибира в тунела и реве, та се къса. Е, не беше така побелял.... Иначе 26години по-късно си го спомням него, Десаи как се държи с двете ръце за главата, Платини как се обърна, Жинола как се е подпрял на рекламното табло, шпагата на Рош и хлъзгането му 4-5 метра и поне 3-4секунди след това с поглед на надеждата към вратата на Лама, такава скорост беше набрал за шпагата на живота си.... Нооооо, не било писано това да е шпагатът на живота му, щото пък от 100 ситуации баш в тая топката нацели сглобката на вратата със силен, зверски, злобен шут с колкото сила имаше Кощата..... Та, тъй..... Безценен момент.

    Коментиран от #7

  • 7 456

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Баш Бащицата":

    Но отминал момент. Такъв в близките 20 години, за съжаление няма да има.
  • 8 ГосТ

    5 0 Отговор
    Това да ни е проблема, всички са ни отписали отдавна. Изсипват едни пари по протокол, които потъват в тоалетните чинии и нек'ви шадравани,усвоени от мутрафоните и така. Дреме им. И с право.