9 Декември, 2019 12:08 1 327 1

10 000 евро заплата разделят Ботев и бразилец

  • ботев пловдив-
  • ферарио спасов-
  • фернандо виана-
  • договор

Фернандо Виана е имал сериозни изисквания и през лятото, когато бе върнат в Пловдив

10 000 евро заплата разделят Ботев и бразилец - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Ботев (Пловдив) - Ферарио Спасов е изразил желанието си бразилецът Фернандо Виана да остане в състава му, пише "Меридиан мач". Договорът на нападателя изтича в края на месеца и опитният специалист иска да го задържи в състава поне до лятото.

Финансовите претенции на футболиста обаче са изненадали неприятно "жълто-черните". Виана е поискал 10 000 евро заплата и в никакъв случай не може да се стигне до споразумение.

Фернандо е имал сериозни изисквания и през лятото, когато бе върнат в Пловдив. Тогава обаче компромисът е бил краткият срок на договора.

В момента обаче към Виана отново има интерес от чужбина и той едва ли ще отстъпи значително от условията си. Без него в Ботев ще трябва да вземат поне двама нападатели, ако искат да са конкурентни и да се борят до края за място в Топ 6 и участие в евротурнирите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аман от пришълци

    0 0 Отговор
    Шефовете на нашия футбол са прости или мафиоти. Те да си изберат.Казват че не се печели от футбол, че сме зле, а дават заплати на чужденци. От де са тез пари като няма печалба от футбола? 20 бона на месец и бонуси, да му търсим и преводач. Няма млади момчета в Пловдив да ритат за 4000лв на месец.