9 Декември, 2019 11:02 3 814 11

Собственикът на Ботев Пд "целуна ръка" на Бойко Борисов

  • георги самуилов-
  • ботев пловдив-
  • бойко борисов-
  • стадион-
  • стадион "христо ботев"

Правителството многократно е показвало, че изпълнява последователна политика за изграждане и реновиране на спортната база в цялата страна

Собственикът на Ботев Пд "целуна ръка" на Бойко Борисов - 1
Публикувано във факти.бг: Снимка: botevplovdiv.bg

Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов официално благодари на премиера Бойко Борисов за решението му стадион "Христо Ботев" да стане общински и да бъде построен с държавно финансиране, а сегашната концесия да бъде прекратена.

Ето го изявлението на боса на "жълто-черните":

Уважаеми ботевисти,

Oт името на ръководството на ПФК Ботев (Пловдив) и като негов президент изразявам нашата благодарност към министър-председателя Бойко Борисов за решението му стадион "Христо Ботев" да остане общински и да бъде построен с държавно финансиране, а сегашната концесия да бъде прекратена. Правителството многократно е показвало, че изпълнява последователна политика за изграждане и реновиране на спортната база в цялата страна.

Това е най-доброто действие и най-сигурният начин клубът да се върне в своя дом – „Колежа“, съобразно закона. Решението е изцяло в полза преди всичко на ПФК Ботев (Пловдив) и феновете. То е дaлновидно и по отношение на развитието на футбола в града и като цяло за българския спорт.

Благодаря на футболистите на Ботев и екипа, които стоят зад отбора и показват добри резултати напоследък. Всички те знаят колко важна е вашата подкрепа от трибуните и какъв допълнителен стимул за по-добро представяне ни носи.

Оттук нататък помирението в името на ПФК Ботев (Пловдив) и сътрудничеството са ключови за бъдещето на любимия ни отбор!

С уважение,
Георги Самуилов


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Японеца

    13 0 Отговор
    Футболът е скъпо занимание, дори и за Самуилов!
  • 2 истинко

    22 1 Отговор
    Този направо си му е облизал на Буда...ГЗ!
  • 3 Усмивката

    9 0 Отговор
    А знае ли се от сега следващият концесионер.
  • 4 гост

    17 0 Отговор
    Това незнам колко е честно.Държавата да строи стадион на частен отбор.Ами тогава държавата да направи козирката на левски или да построи армията.

    Коментиран от #11

  • 5 Бойко Борисов

    6 0 Отговор
    Целувам неговата голяма губерка
  • 6 ЛИЗКО

    5 0 Отговор
    Лизко и близко, това е скъпи сънародници. Не ръка, а нещо друго ще ги карат да целуват!!! Хората трябва да са винаги на колене, ако не не стават за нищо! ЗАТОВА СЕ ТОПИМЕ И СЕ ЧУДИМ КАК ДА ГЛЕДАМЕ ДЕЦА!!!
  • 7 Дон вито борисоне

    2 0 Отговор
    Това със целуване то на ръце е нищо, тепърва ще видите още за какво става на въпрос
  • 8 Да ама не

    1 0 Отговор
    Трепнат му ръцете и краката на бб, незавиждайте другари!!! Всичко не е розово

    Коментиран от #10

  • 9 Шери

    0 0 Отговор
    Гизаму ште целува на Бойко президента на Ботев
  • 10 Ново

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Да ама не":

    Светът е пълен с наивници дунав няма пари да се издържа а ботев мисли че държавата ще му построи стадион цска не може да вземе разрешително за стадион ами самоботев ли е без стадион ако стане това в бЪлгария няма да има първенства всички ще искат по 30 млн
  • 11 Ново

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Първо да развалят концесията 1-2год после да намерим пари1год кои ще строи още 1год и нови избори Ния от другите отбори залагаме на нинова победа на следващите избори строителство 3год