Last news in Fakti

23 Декември, 2019 15:50 1 589 0

Официално: Льоклер остава задълго във Ферари

  • шарл льоклер-
  • ферари-
  • договор-
  • формула 1

Монегаскът подписа до 2024-а

Официално: Льоклер остава задълго във Ферари - 1
Снимка: БГНЕС

Шарл Льоклер удължи контракта си с Ферари и новият договор е до 2024-а година. Самият той призна за сделката в социалните мрежи и изрази задоволство. В дебютния си сезон във Ферари, Льоклер направи страхотно впечатление и остана на четвърто място в класирането при пилотите, изпреварвайки съотборника си Себастиан Фетел. Той постигна 2 победи и спечели 7 полпозишъна, което е най-много от всички пилоти.

"Невероятно щастлив съм да обявя, че ще остана във Ферари в следващите 5 години. Благодарен съм, че имам възможност да карам в подобен тим. Научих много през първия сезон в тима, което ще се превърна в начална точка за изграждане на връзка между мен и отбора в бъдеще. Ще дам абсолютно всичко от себе си, за да направя взаимоотношенията ни специални и успешни" написа 22-годишният Льоклер.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА