Last news in Fakti

21 Декември, 2019 18:35 1 990 0

Шарл Льоклер говори за отношенията си със Себастиан Фетел

  • ферари-
  • шарл льоклер-
  • себастиан фетел

''Отношенията ни са по-добри, отколкото хората си мислят'', каза Шарл пред Speedweek.

Шарл Льоклер говори за отношенията си със Себастиан Фетел - 1
Снимка: Ферари

Шарл Льоклер твърди, че отношенията със съотборника му във Ферари Себастиан Фетел са по-добри, отколкото хората си мислят, пише Clubs1.bg.

Двамата имаха няколко неразбирателства по време на състезанията през изминалата година по отношение на стратегията и това кой на кого трябва да помага в дадената ситуация.

В предпоследния кръг от сезона в Бразилия Льоклер и Фетел дори се сблъскаха в битка за по-предна позиция. В резултат и двамата отпаднаха, а шефът на тима Матия Биното заяви, че случилото се е недопустимо.

''Отношенията ни са по-добри, отколкото хората си мислят'', каза Шарл пред Speedweek.

''И двамата искаме да печелим. Но и двамата израснахме. Бих искал да спечелим титлата за Ферари през 2020 г. с него'', заяви още Льоклер

''Много е важно да вземаш решения за своя отбор. Имаш нужда от доза късмет, за да бъдеш успешен. Аз се концентрирам върху моята работа. Останалото ще дойде само'', добави младият пилот на Ферари.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА