Last news in Fakti

24 Декември, 2019 10:50 5 823 3

Въпреки скандалите около Божков "Левски" платил половин милион на Арда

  • левски-
  • васил божков-
  • пари-
  • трансфери

Още двама се чакат на "Герена"

Въпреки скандалите около Божков "Левски" платил половин милион на Арда - 1

Левски се разгорещи на трансферния пазар и си осигури второ попълнение само в рамките на 24 часа. След като в неделя привлякоха халфа Симеон Славчев, вчера сините успяха да договорят фланговия футболист на Арда Деян Лозев. За него от „Герена" ще платят сериозна сума - над 500 хиляди лева, твърди "Тема Спорт". Лозев подписа контракт за 3 години. Той играе като десен бек и крило и ще бъде алтернатива на капитана Живко Миланов. В последните дни сините се активизираха значително. Желанието на Петър Хубчев е до старта на зимната подготовка на 9 януари съставът да бъде подсилен с поне още двама футболисти. Единият от тях със сигурност ще бъде чуждестранен халф. Няма да е изненада, ако и още един българин облече екипа на Левски.

Сериозната платена трансферна сума показва, че засега при Левски не се усещат сътресения въпреки шума около собственика на клуба Васил Божков. Смята се, че ако негови фирми бъдат задължени да платят над 250 милиона лева данъци за изминал период, това би могло да рефлектира сериозно върху финансите на "сините".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    19 9 Отговор
    Левски ще се оправи ама софийския Литекс пристигнал от град Ловеч никога няма да стане Цска Цска ФАЛИРА.

    Коментиран от #3

  • 2 Бока Миланова

    2 4 Отговор
    Лефски се стягат за баража. Все пак и тая година, някой европейски анонимник трябва да се подиграе с тях.Чака се чудото, да бият някой отбор като гост, който е от първите 10 в класирането.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.