Last news in Fakti

23 Декември, 2019 21:50 1 985 2

Новият в "Левски": Не съм мислил и за секунда

  • левски-
  • деян лозев-
  • трансфер

Деян Лозев иска да се докаже пред Хубчев

Новият в "Левски": Не съм мислил и за секунда - 1

Новото попълнение на Левски Деян Лозев даде своето първо интервю като футболист на „сините“ пред клубната телевизия. Малко след като десният бранител подписа договор с клуба, сподели, че изобщо не се е поколебал дали да приеме офертата на Левски. Лозев се надява да спечели бързо доверието на треньора Петър Хубчев и пожела весели празници на „сините“ привърженици:

„Чувствам се доста развълнуван, тъй като това е една голяма крачка в моята кариера и се радвам, че ще имам възможността да защитавам цветовете на най-големия отбор в България“.

„Не съм мислил и за секунда дали да подпиша с Левски. Единственото нещо, което трябваше да стане, е двата клуба да се разберат, тъй като имах договор с Арда. Радвам се, че това стана и днес вече съм тук“.

„Имам добри впечатления от играта на Левски. Не съм работил с господин Хубчев. Тепърва ще работя с него, но той е един доказан специалист в България и няма какво да коментирам аз. Той се е доказал като треньор“.

„На първо място искам да съм здрав и да заслужа доверието на господин Хубчев. Това е най-основната ми цел“.

„Пожеланието ми към сините фенове е да са живи и здрави, както те, така и техните семейства, да изкарат една весела Коледа и весело посрещане на Новата година. Само Левски!“, завърши първото си изказване като футболист на „сините“ Деян Лозев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    1 0 Отговор
    кво има да мислиш? за тая заплата и аз няма да мисля!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.