Last news in Fakti

10 Януари, 2020 13:43 1 492 7

Гришо: Благодаря на невероятния ми отбор и на моята родина

  • григор димитров-
  • тенис на корт-
  • тенис

Родните играчи бяха само на една победа от класиране за четвъртфиналите, но малшансът им попречи и те завършиха на 9-о място в новия отборен турнир

Гришо: Благодаря на невероятния ми отбор и на моята родина - 1
Снимка: Instagram

Най-добрият български тенисист Григор Димитров използва профила си в “Инстаграм”, за да благодари на своите съотборници за емоциите и доброто представяне на ATP Cup. Родните играчи бяха само на една победа от класиране за четвъртфиналите, но малшансът им попречи и те завършиха на 9-о място в новия отборен турнир.

“Успехът не е случайно нещо. Той е плод на упорита работа, постоянство, учене, самообразоване, саможертва и най-вече любов към това, което правиш или се учиш да правиш. Прегръщам победите и пораженията! Благодаря на невероятния ми отбор и на моята родина!”, написа Григор Димитров в социалната мрежа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българино

    7 4 Отговор
    Хубу иска да благодари на отбора и родината си, па драсни два реда на български бре.
  • 2 Обич

    11 1 Отговор
    Благодарим и ние за добрата игра и за 9-то място в света на отборния тенис. Ние Българите винаги се подкрепяме в добро и лошо, както преди, сега и в бъдеще ще е така !
  • 3 Умберто

    2 7 Отговор
    Хаха и тоя станА патриот.А когато те беше срам,че си българин,забрави ли?
  • 4 Умберто

    3 6 Отговор
    На английски ...секски бек .
  • 5 джедай

    1 0 Отговор
    Желая му по-нататъшни успехи на Гришко! Да е жив и здрав! И вече да не ходи с негърки и мулатки. В Монако има и французойки.Защо не харесва тая руса прелест Южени Бушар ? Канадка е мацката,ама е пипинка сладка.
  • 6 Мария

    0 0 Отговор
    Честито на целия отбор! Гордеем се, че сте българи и ви благодарим за добрата игра!
  • 7 ХУ Ю

    1 0 Отговор
    "ЦЕЛИЯ МИ ОТБОР"..... АВЕ КАУНЯ МНООО НА СЕРИОЗНО СЕ ВЗЕ ,МАЛКО МУ Е ,ЧЕ ПРОВАЛИ МОМЧЕТАТА