12 Януари, 2020 10:54 1 855 4

Голям жест на Серина Уилямс след триумфа в Оукланд

  • серина уилямс-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • оукланд

Ще дари спечеления награден фонд за борбата с пожарите в Австралия

Голям жест на Серина Уилямс след триумфа в Оукланд - 1
Снимка: БГНЕС

Бившата №1 в света Серина Уилямс спечели турнира в Оукланд след победа с 6-3, 6-4 над сънародничката си Джесика Пегюла. По този начин американката завоюва 73-ата си титла в кариерата.

След финала Уилямс обяви, че ще дари спечеления награден фонд за борбата с пожарите в Австралия. За победата си в Нова Зеландия тя получи 43 хиляди долара и те ще бъдат преведени в полза на онези, притиснати от природното бедствие.

Вече близо месец Зеленият континент е погълнат от пожари, които причиниха природна катастрофа и бройката на загиналите хора и животни нараства. Много известни личности дариха пари за борбата с природното бедствие и показаха солидарност.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пакича

    3 6 Отговор
    Африканската биволица е дарила...............

    Коментиран от #2

  • 2 човек се е родил такъв какъвто е отредил

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Пакича":

    а Природата.Не си прав спрямо Серина , наблюдавал съм и други нейни постъпки. Достоен спортист е , а и човек . Нека не се основаваме на цвят на кожата и различен от нас . Типично американската надменност я няма у нея.
  • 3 СМАЧкан

    1 0 Отговор
    Голяма играчка! И сексиграчката и голяма!
  • 4 незнайко

    2 0 Отговор
    Чудно ми е как ще помогнат тези които даряват за Австралия ? Представяте ли си за колко време ще израстнат тези гори ? Те изобщо няма да ИЗРАСТНАТ, защото няма да ги засеят ! Територията на горите им трябва за друго ! Парите ще потънат НЯКЪДЕ където никой няма да ги намери ! За бедствие като пожар в гора не давам нито ЛЕВ преди да знам, кой е подпалил пожара и не го накарат ТОЙ да плати !