Last news in Fakti

20 Януари, 2020 18:05 4 644 23

Лидер на ''синята агитка'': Аз съм фен на Левски, а не лобист на Националната лотария

  • левски-
  • фенове-
  • васил божков-
  • среща-
  • националната лотария

Степан Хиндлиян внесе яснота за срещата с Васил Божков

Лидер на ''синята агитка'': Аз съм фен на Левски, а не лобист на Националната лотария - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян говори пред БНР след срещата на фенове с Васил Божков. Той подчерта, че е фен на Левски, а не "лобист на Националната лотария".

Ето какво каза Хиндлиян:

"Най-накрая Божков се срещна с нас. Ние го търсихме за среща много време, докато нямаше проблеми с Националната лотария, но такава среща не се осъществяваше. След срещата следват интерпретациите - дали само ни е информирал, дали търси помощ, всеки го тълкува сам за себе си. Неговите думи към нас бяха: "Мислете какво правим". Аз не съм привърженик на Националната лотария. Аз съм привърженик на Левски. Хората, с които съм заобиколен имаме кауза и изповядваме тази ценност. Това са хората в най-голямата фенска организация на Левски.

Вече официално поискахме среща с Борисов. Сега пак има и злорадстване от човечета, че нашият клуб пак е изправен пред тежки времена. Искаме да видим гледната точка на държавата. Няма да искаме да бъде оттеглен проектозаконът за хазарта. Аз не съм лобист на Националната лотария. Искам да попитам Борисов, ако това се случи, какво ще предприеме държавата и какви са плановете на държавата за футболен клуб Левски. Защото акциите на клуба се прехвърлят от собственик на собственик. Собствениците се назначават. Нито един след Батков не беше и не е собственик на Левски, защото обича клуба. Изключително непочтено е, че излезе видео от срещата ни с Божков. Бойко Борисов да реши дали иска да ни приеме. Ние сме разумни хора. Ръководим се от принципи, завещани от дедите ни и от нашия патрон, от патрона на нашия любим клуб".


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фалит

    34 8 Отговор
    Твоите деди точно са продавали чорапи в Багдад.
  • 2 Гундьо

    26 7 Отговор
    Прав е чиляка ! Закривааааай.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Опа

    17 3 Отговор
    Сега ще видим дали Левски наистина е отбора на народа или някой хора обичат да се крият(присламцват) зад идеята
  • 5 Пената

    23 7 Отговор
    Стига сте изнудвали държавата! Закривай тоя обор !!!

    Коментиран от #10

  • 6 Лилана да помага с тол таксите

    10 1 Отговор
    Да не се прави че няма кинти най богатия е
  • 7 Антон

    22 5 Отговор
    Нали клуба е частен? Защо трябва държавата да ви помага? Смешковци! Добре че е боко да изнудва разни олигарси да дават пари на тия, и ги плаши че им вземе бизнесите ако не дават кинти. По тази причина оше съществуват като от отбор. Единствения работещ проект е Лудогорец! Ама при Домусчиев няма степан, няма дилъри на дрога, няма организация на привържениците, няма младежи, няма кирки, няма евтина дрога, няма пиявици! И нещата се случват.

    Коментиран от #9

  • 8 Какви са теа работи бе

    12 5 Отговор
    КАКВИ СА ТЕА ЛЕВСКАРИ ДЖАГАЛИ !?!?! РОМИТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ОТ ЦСКА, СЕГА НА МАЧОВЕТЕ ПОЛОВИНАТА ЛЕВСКАРИ СА ОТ БОЯТА / И ТО НАЙ- ЕКЗАЛТИРАНИТЕ/

    Коментиран от #16, #17

  • 9 Лудия касапин

    11 3 Отговор

    До коментар #7 от "Антон":

    В Лудогорец защо се случват нещата, а? Защото на всяка пресконференция на Б. Борисов, зад гърба му стои и се пъчи Домуса. Ако си мислиш, че Гела е много по-почтен бизнесмен от Черепа, ходи се прегледайте. Да не мислиш, че той дължи по-малко данъци от Божков. Няма организирани фенове, няма младежи и т. н., но за това ги карат с кренвирши на стадиона под строй. Далеч съм от мисълта, че феновете на Левски са светци, аз съм левскар и не мога да ги понасям, като почнат да трошат и да чупят, но когато трябва да са зад отбора са там.

    Коментиран от #13, #14

  • 10 Литекс-Етрополе

    4 9 Отговор

    До коментар #5 от "Пената":

    Е, как да го закрият, както закриха червената свинска трупа преди да дойде Литекс на армията ли? Трудно ще стане, ония бяха измислена сбирщина, Левски не е.
  • 11 Без име

    9 1 Отговор
    Всичко в тая държава е сбъркано.
    Божков,Ганчев и Домуса са за бесене след ебаннне.Тия гледат да владеят фенските маси за да са силни пред власта.
  • 12 БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

    5 4 Отговор
    ИМА ВИД НА ТАЛИБАН, СЕ ЕДНО СЕ Е СРАЖАВАЛ ЗА ИДИЛ 5-6 ГОДИНИ, ТОВА Е ИНДИВИД НАПРАВО ЗА ЗАТВОРА
  • 13 боцмана

    6 2 Отговор

    До коментар #9 от "Лудия касапин":

    Значи , според теб излиза , че заради футболните ни отбори и интересите на алчните им собственици трябва непрекъснато да се птребават интересите на българите и държавата.
  • 14 Антон

    6 5 Отговор

    До коментар #9 от "Лудия касапин":

    Лудогорец има успехи на стадиона а и на разните му там турнири, което за България е много. а какъв е Домусчиев слабо ме интересува! А и какво значение иам публиката на Лудогорец, дали ги водят под строй или не. Важни са успехите на отбора, докато сини,червени с нищо подобно не могат да се похвалят. И понеже яко ги е яд на Лудогорец, дежурната теза е че нямали фенове. Ония нали имат публика - дилъри и крими герои. Велико!
  • 15 Кой е Кой в държавата на Кой

    6 3 Отговор
    Държавата да си вземе ДДС от разни червени олигарси и ще има пари и за ФК,,Левски" и за болници и за язовирите.Само че къде е контрола от Държавата...не знам.Явно всички са на една ясла...народната!Този хазарт си е чиста далавера за мафията,заедно с горенето на боклука,лекарствата,здравеопазването и наркотиците се оядоха доста мафиоти от червената,синята и турско синята мафия...Включително и жълтата на Вервайте ми и Зелената на псевдоеколозите.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 filo

    6 4 Отговор

    До коментар #8 от "Какви са теа работи бе":

    Циганите открай време са левскари.
  • 18 Ивайло

    6 1 Отговор
    Аре моля ти се!!! "Левски" го е имало много преди Черепа, ще го има и след него!!! Ще се намери друг спонсор няма страшно, Черепа да му мисли!!!
  • 19 тъпо

    2 0 Отговор
    Кауза, идеи, принципи - всичко все чуждо на хората от Левски. Ама на Цял свят е против тях, зла гад е съдбата
  • 20 Bonchev

    2 0 Отговор
    Abe da vi pitam kakvo se oplakvate be jalvate se Kato deca be mishleta.... Kakuv otbor ste kakvo ispovqdvate smenete otbora I vsichko shte bude nared ane da revete bre proshlqci
  • 21 Bonchev

    2 0 Отговор
    Mishenca kvo curkate be nali ste muje be cjorebeta CSKA ot v grupa da trugne nekoi Reva li be mishlencaaaaa ako moje pusnete maikite vi da gi dupchiiii nekoi da ne falirate mishkiiiiii
  • 22 dalgoto mite

    1 0 Отговор
    premiera si nema druga rabota,ami shte se sreshta s proshlyazite ot lefski.
    kocinata ya zakrivame.
    lifskarite da ne bi da iskat borisov da im pogasyava dalgovete.
    tova e obor na selyaniata i poboinizite ot poduyami.
  • 23 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор
    Лесноманипулеруеми дебили! Това са футболните фенове по стадионите днешно време!