Last news in Fakti

1 Февруари, 2020 14:27 1 556 4

Бербатов защити Зинедин Зидан

  • димитър бербатов-
  • зинедин зидан-
  • футбол-
  • реал мадрид

В началото на сеозна имаше слухове за уволнението на Зидан, а вижте го сега

Бербатов защити Зинедин Зидан - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият национал Димитър Бербатов защити треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан. Екснападателят на Манчестър Юнайтед коментира пред Betfair случващото се в „кралския клуб“ и направи сравнение между Давид Де Хеа и Тибо Куртоа.

„В началото на сеозна имаше слухове за уволнението на Зидан, а вижте го сега. Всички се питаха защо той се завърна начело на Реал Мадрид. Сега се обзалагам, че седи и се смее в кабинета си, докато гледа класификациите и слуховете, които се появяваха“, заяви Бербатов.

„Не ме изненадват резултатите сега. Зидан е бил там преди и е спечелил толкова много“, допълни още той.

„Видях снимки на Еден Азар, който отново тренира и се радвам, че скоро ще се завърне. Дано покаже на какво е способен, защото след привличането му беше подложен на огромен натиск. Но Реал Мадрид вече се справя много добре, което показва, че те могат да излязат от кризата и да не се нуждаят от даден футболист на всяка цена“, каза бившият нападател на Манчестър Юнайтед.

Димитър Бербатов говори и за представянето на белгийския вратар на мадридчани Тибо Куртоа.

„Куртоа трябва да свърши много работа в играта си с крака. Спомням си, че когато пристигна в Реал му беше трудно, но е хубаво да се знае, че той заслужи титулярното си място, въпреки тези подробности, които трябва да бъдат подобрени. Той е един от най-добрите вратари в света заедно с Облак, Тер Щеген и Нойер“, добави още Бербатов.

„Винаги съм харесвал Де Хеа и, то не защото съм играл с него в Манчестър Юнайтед. За мен е един от най-завършените вратари в света. Той подобри играта и с двата си крака, и според мен трябва да залага повече на това нещо“, каза бившият национал.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ториното

    4 6 Отговор
    Кой е БербатоФ?
  • 2 месара

    3 6 Отговор
    тоя па кой е?! за бербатов питам.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Зидан

    1 1 Отговор
    Евала Бербо! Добре че ме защити. Ще съм ти признателен до гроб и ще дам сестра си