Last news in Fakti

4 Февруари, 2020 20:33 1 392 6

Стилиян Петров: Мисля, че Бербатов е удачен избор за президент на БФС

  • стилиян петров-
  • бфс-
  • димитър бербатов

Той винаги е казвал, че иска да промени нещата и да покаже съвсем друго лице на българския футбол

Стилиян Петров: Мисля, че Бербатов е удачен избор за президент на БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният български футболист и играчът с най-много изиграни срещи за Националния отбор по футбол - Стилиян Петров, отхвърли възможността да се кандидатира за президент на Българския футболен съюз на конгреса на 7-и юни, съобщава БНР. Той обяви това в белгийската столица Брюксел, на конференция, посветена на борбата с рака."Не съм аз човекът, който трябва да се кандидатира. Трябва да е някой, който живее в България, който познава българския футбол. Да е съпричастен с това, което става в момента", коментира Стенли.

"Мисля, че Митко Бербатов е удачен избор за президент на Българския футболен съюз. Той винаги е казвал, че иска да промени нещата и да покаже съвсем друго лице на българския футбол. Мисля, че има по-силни кандидати от мен. В българския футбол трябва да бъде показана визия и план за работа. Да се създаде един боеспособен екип, който няма да се поддава на напрежението и ще работи за българския футбол", сподели Стилиян Петров пред радиото.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пената

    4 7 Отговор
    Стенли,гледай си здравето ,братче !!!
  • 2 gggw

    9 3 Отговор
    и аз съм за бербатов ама мафията не ще
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Novus ordo seclorum

    7 1 Отговор
    Бербо избяга от националния заради вмешателство на всякакви елементи . Тук дали няма никой да се меси?
  • 5 Опа

    3 2 Отговор
    Първо, самият той на този етап дали ще е съгласен? и второ!!!! Ще го разкатаят! Ние бъргарите сме много гадно племе, от всичко разбираме и нищо не правим като хората
  • 6 За да каже такива нелепости

    0 0 Отговор
    вярно ще да не знае нищо що е тук. Като неще, неще. Какво да правим. Не че ще ни включат в гласуването. Всичко си правят под масата.