Last news in Fakti

3 Февруари, 2020 12:59 2 296 1

Ръководството на ПСЖ се намеси след “избухването” на Мбапе

  • килиан мбапе-
  • пари сен жермен-
  • монпелие-
  • псж-
  • томас тухел

Снощи се е провела среща между футболиста, треньора Томас Тухел и директора Леонардо

Ръководството на ПСЖ се намеси след “избухването” на Мбапе - 1
Снимка: БГНЕС

Невъздържаното поведение на Килиан Мбапе в съботния мач на Пари Сен Жермен срещу Монпелие принуди ръководството да се намеси. По информация на Le Parisien снощи се е провела среща между футболиста, треньора Томас Тухел и директора Леонардо. На нея тримата са обсъдили случилото се при смяната на нападателя. Мбапе се разсърди на решението на Тухел да го извади от терена в 68-ата минута и започна да спори с него пред всички. Все още не е ясно дали клубът ще наложи наказание на играча.

Това е поне третото подобно “избухване” на Мбапе през последните месеци. Според френските медии той не е щастлив от работата на германския треньор, защото смята, че той не може да се възползва от огромния потенциал на състава.

Логично в Испания веднага се появиха нови спекулации, че всичко това само ще форсира продажбата на световния шампион в Реал Мадрид.

Статистиката обаче е в полза на Мбапе, защото през сезона досега той има 22 гола и 13 асистенции в 25 срещи.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.