Last news in Fakti

30 Януари, 2020 17:30 1 998 12

БФС глоби "Левски" и му даде краен срок

  • бфс-
  • левски-
  • глоба

Очаква се до по тежки санкции да не се стига

БФС глоби "Левски" и му даде краен срок - 1
Снимка: БГНЕС

Българският футболен съюз, чрез своя официален сайт, внесе яснота относно възможността Левски да загуби три точки от своя актив. От БФС уточняват, че вече са наложили глоба на сините в размер на 2000 лева, а до 5 февруари 2020 г. те трябва да изпълнят влязло в сила арбитражно решение на КАС, тъй като иначе предстои санкция с отнемане на точки.

"Във връзка с противоречивата информация в средствата за масова комуникация относно наложеното наказание на ПФК „Левски“ София, ДК при БФС желае да внесе следните пояснения:

С решение на ДК от 22.01.2020 година за неизпълнение на влязло в сила арбитражно решение № 2018/О/5763 от 22.01.2019 година на CAS – Лозана/Швейцария, на основание чл. 67, ал.1 и във връзка с чл. 65 от Дисциплинарния правилник сезон 2019/2020 г. на БФС, на ПФК „Левски“ гр. София се налага имуществена санкция в размер на 2000 /две хиляди/ лева.

Съгласно Дисциплинарния правилник за сезон 2019/2020 г., на ПФК „Левски“ гр. София се определя срок от 14 /четиринадесет/ дни от датата на получаване на решението да изплати дължимата сума по цитираното по-горе арбитражно решение. На основание чл. 67, ал. 2, ДК предупреждава ПФК „Левски“ гр. София, че при неизпълнение на решението в определения срок, на клуба ще бъде наложена санкция - отнемане на точки.

Срокът за изпълнение на задължението изтича на 05.02.2020 година", пише сайтът на БФС.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1992

    6 2 Отговор
    Започна се.

    Коментиран от #7

  • 2 Петър Жеков

    8 7 Отговор
    Айде махайте тия нещастници от А група. И сега да влезна, на 75 години, ще им тресна една тройка...

    Коментиран от #3

  • 3 ЛЕВСКИ 1914

    7 8 Отговор

    До коментар #2 от "Петър Жеков":

    Ще треснеш на пуйка ти матката.
  • 4 Пената

    7 3 Отговор
    ,, Леффка Драгойчева-Лаффчис-Лаффчис,,1992 умре...
  • 5 Прясно мляко

    8 1 Отговор
    Бприсов мачка цял народ, може като разкара Левски да си направи бистрица 2 в ефбет лига хахаха
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ЦСКА умре

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1992":

    Ето защо ЦСКА умря на 31.12.1989г. и умря за втори път през 2016-та.
  • 8 Левски Завинаги

    3 2 Отговор
    Айде сега да изритаме Боко и Герб ЗАВИНАГИ. Боко, пътник си !
  • 9 ХА ХА ХА

    4 0 Отговор
    Подуенските наркомани в абстиненция .ХА ХА ХА!
  • 10 фенове на Левски

    1 0 Отговор
    Корумпираното ръководство на Левски не плаща задълженията си но плаща големи заплати за българския стандарт на посредствени футболисти. По добре Левски да изпадне във втора лига но да си довърши стадиона. За три години от икономии на големи заплати и закупуването на скъпи посредствени футболисти, ще се довърши козирката и целия стадион. През това време да пускат в отбора млади футболисти от школата. Така ще добият много опит и ще се обиграят и сработят по между си.
  • 11 Иваило Ангелов

    1 0 Отговор
    Докато в Левски приютяват корумпирани еничари в ръководството, никога няма да довършат стадиона. Също и купи няма да взимат а ще се борят само за калъфката. Докато не се довърши стадиона отбора ще бъде непрекъснато глобяван заради феновете. Това ще бъде отмъщението от феновете на некадърното и корумпирано ръководство.
  • 12 Стефан Драганов

    1 0 Отговор
    Отбора на Левски купува посредствени футболисти и ги продава на минимална печалба. След като не прави силен отбор които да печели купи и да е конкурентен в Евротурнирите;по добре да направи женски отбор. Тогава ще има повече успехи и стадиона ще е пълен. Докато не довършат стадиона не трябва да получават заплати като професионалисти.