Last news in Fakti

6 Февруари, 2020 14:31 2 910 5

Шампионка по художествена гимнастика си сряза вените

  • солдатова-
  • художествена гимнастика-
  • шампионка-
  • самоубийство-
  • опит-
  • психиатрия

Рускинята Александра Солдатова бе настанена в психиатрична клиника след опит за самоубийство

Шампионка по художествена гимнастика си сряза вените - 1
Снимка: БГНЕС

Четирикратната световна шампионка Александра Солдатова хвърли в шок руската художествена гимнастика. 21-годишната спортистка е приета в болница след опит за самоубийство.

Според информациите, Солдатова е прерязала вените си, но лекарите са успели да спасят живота ѝ. Тя е била настанена в психиатрично отделение, тъй като се намирала в агресивно и превъзбудено състояние.

„На 5 февруари в московска болница е приета 21-годишната А. Солдатова. Тя е имала телесни наранявания заради опит за самоубийство. Освен това ѝ е диагностицирана булимия. Към момента не може да бъдат предоставени повече данни по случая“, обявиха оперативните служби.

Следователите проверяват причините за опита за самоубийство. Солдатова има четири златни, три сребърни и един бронзов медали от световни първенства, както и три златни и четири сребърни отличия от европейски шампионати. Тя спечели и петте възможни първи места от финалното Гран При в Ейлат през 2016 г.

Както е известно, през лятото на 2016 г. самоубийство опита и българската състезателка по художествена гимнастика Цветелина Стоянова. Тя скочи от шестия етаж само няколко дни, след като напусна националния ансамбъл заради здравословни проблеми.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 2 Отговор
    дано оцеле е исе възтанови момичето

    Коментиран от #4

  • 2 Умен

    8 16 Отговор
    Имаше едно руско джудже, което си падаше по гимнастички. Дали то не е виновно за този опит?
  • 3 Не е издържало

    2 5 Отговор
    На хубавия живот в рушийката
  • 4 дсдс

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Защо? Тя не го иска, иска точно обратното, да не живее, да не се бори, да си отиде. Защо да не се уважи това решение?
  • 5 Метгонтан

    1 1 Отговор
    Трябвала е да избира дали да даде дупарата на някой сръндак или да се прекрати . Избрала е второто , начи смятайте какъв дърт и противен папардак и се слага че да предпочете смъртта пред него .....Тцтцтцтц урудщина чуйек , бе земи си от платената лябов и не тормози момичето .....