Last news in Fakti

7 Февруари, 2020 13:11 9 255 1

Гимнастичка, опитала самоубийство, остава в психиатричното отделение

  • ходожествена гимнастика-
  • гимнастичка-
  • самоубийство

Ясно е, че не се е порязала, не ни лъжете

Гимнастичка, опитала самоубийство, остава в психиатричното отделение - 1
Снимка: БГНЕС

Четирикратната световна шампионка по художествена гимнастика Александра Солдатова, която вчера хвърли в ужас света с предполагаем опит за самоубийство, продължава да е тема номер 1 в световните медии.

Макар да опроверга информациите, че се е опитала да си среже вените, а просто е пострадала при инцидент с нож в кухнята, Солдатова все още е под наблюдение в психиатрично отделение, което не е практика при подобни наранявания.

"Все още е тук, състоянието ѝ е задоволително. Забранени са всякакви посещения и разговори с други хора, освен с лекарите", съобщават от Научноизследователския институт „Склифосовски“, където е настанена.

В същото време феновете на спортистката масово не вярват на версията за инцидент в кухнята и настояват за истината по случая.

"Ясно е, че не се е порязала, не ни лъжете! Има сълзи в очите, лицето и е подпухнало и се усмихва насила. Защо е записала клипа в болничната стая, а не у дома или във фитнеса", питат феновете.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vasik atanasova

    0 0 Отговор
    спасението и е да ходи на църква
    и да и се направи КИПРИЯНОВА МОЛИТВА
    а не психиатрия
    запомнете това от кака ви Васик Атанасова !