Last news in Fakti

6 Февруари, 2020 17:40 3 257 5

Гимнастичка: Не съм се опитала да се самоубия, порязах се (ВИДЕО)

  • александра солдатова-
  • гимнастичка-
  • гимнастика-
  • самоубийство-
  • цидент-
  • художествена гимнастика

„Нямам думи”, добавя тя

Гимнастичка: Не съм се опитала да се самоубия, порязах се (ВИДЕО) - 1

Руската гимнастичка и четирикратна световна шампионка по художествена гимнастика Александра Солдатова опроверга информацията, че е направила опит да се самоубие.

По-рано днес местните медии гръмнаха с новината, че тя е прерязала вените си, след което е била настанена в клиника. Оттам Солдатова е била пратена в психиатрично отделение, тъй като се държала агресивно.

Във видео, което се появи на профила на треньорката ѝ в Инстаграм, 21-годишната красавица споделя, че появилата се в медиите информация е лъжа.

„Нямам думи”, добавя тя.

Александра разказва, че на 5 февруари сутринта си приготвяла закуска и се порязала с острия нож. След това решила да потърси медицинска помощ.

Солдатова успокоява почитателите си, че всичко с нея е наред.

Видеото, която тя публикува, шокира всички в положителния смисъл, тъй като из цяла Русия излезе информацията, че е опитала да сложи край на живота си.

Без комментариев! И НИКОГДА НЕ ВЕРЬТЕ ПРЕССЕ!!!

Публикация, споделена от AV (@love_shumik) на Фев 6, 2020 в 4:41 PST


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 0 Отговор
    дано се оправи момичето
  • 2 Borislav Popov

    2 8 Отговор
    Е гахти лъжкинята, днес по обяд се оправдаваше, че била глупаво постъпила и била си разбрала грешката, а сега вече друга песен запя, уж случайно на кухнята си била порязала вените. Ми то по очинките и се вижда, че лъже, просто отгоре са се обадили и са и казали да каже така, за да потулят скандала със самоубийството .
    Солдатова — о попытке самоубийства: глупо сделала !
  • 3 Дрън- дрън

    4 2 Отговор
    За всичкото дето го изприказва, можеше просто да покаже порязаната ръка(превързана) и другата - здрава, това вече е убедително! Осъзнала се и гледа да потули срама!
  • 4 Мара

    2 1 Отговор
    Какво значение има дали лъже или не ! И да лъже,важното е,че е осъзнала грешката си !
  • 5 Д-р Ох Боли

    2 3 Отговор
    Не се друсала, а просто е вземала наркотици