Last news in Fakti

18 Февруари, 2020 07:37 5 171 8

Баща нападна гаджето на Икарди: Тя се загуби в пари и слава

  • мауро икарди-
  • псж-
  • уанда нара-
  • макси лопес

Интересът към парите винаги присъства, той създава условия за любов

Баща нападна гаджето на Икарди: Тя се загуби в пари и слава - 1

Аржентинската секс бомба Уанда Нара, която е съпруга и агент на нападателя Мауро Икарди от ПСЖ, получи жестока критика от близък човек. Русокосата красавица не е в добри отношения с баща си Андрес Нара и двамата не си говорят от няколко години, а той я обвинява, че се е загубила в пари и слава. Според него е възможно дъщеря му да е във връзка с Мауро Икарди само заради парите му. Както е известно, Уанда Нара заряза мъжа си Макси Лопес, от когото има три деца, за да започне връзка с Икарди, на когото пък роди две деца.

"Уанда се загуби в пари и слава. Трябва да вземе пример от сестра си. Отношенията ми с двете са коренно противоположни. Не искам да моля Заира да ни сдобри, защото не желая да намесвам други в отношенията ни“, сподели Андрес Нара пред Radio Mitre в родината му.

„Дали е истина, че тя е с Икарди заради парите? Интересът към парите винаги присъства, той създава условия за любов. Ако Икарди не беше футболист... Какво да кажа? Примамливо е да си футболист. Но си струва да отбележим, че той не би я забелязал, ако не беше красива и чувствена", добави бащата на Уанда Нара.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гостилничаря

    13 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Според него е възможно дъщеря му да е във връзка с Мауро Икарди само заради парите му.---------- А не бе, майтап! Разбира се, че заради парите му! Златотърсачките не са само по нашите ширини, има ги навсякъде!
  • 2 гост

    15 0 Отговор
    За родилка на 5 деца изглежда доста добре. Не я мислете, издръжката ще й гарантира охолен живот до края на дните й.
  • 3 Прав чеп

    4 0 Отговор
    И си представям... как съм отзад... и как се поклащат тези две красавици в роклята...
  • 4 Дон Жуан🤡

    3 0 Отговор
    Уруспия с тапия. 😛🤪🤗😊
  • 5 Име

    2 1 Отговор
    Май татенцето са му свършили парите и сега бълва змии и гущери, като бащата на Мегън Маркъл. Тя може и да е кучка, но това си е нейна работа. Ама по лесно е да изнудваш дъщеря си за пари вместо да си натискаш парцалите. Аман от боклуци.
  • 6 До 2

    1 1 Отговор
    Издръжката не е за цял живот, а само докато децата навършат 18 години..
  • 7 Халил

    1 0 Отговор
    Жената е родила 5 деца, красива е и се е*е кат за световно, кво повече да искаш...
  • 8 Linda Mark

    0 0 Отговор
    КАК ВЗЕМЕ МОЯТ ЗАЕМ ОТ ТОВА ВЕЛИКА КОМПАНИЯ

    Здравейте, скъпи мои хора, аз съм Линда Макдоналд, в момента живея в Остин Тексас, САЩ. В момента съм вдовица с три деца и бях заседнала във финансова ситуация през април 2018 г. и имах нужда да рефинансирам и да платя сметките си. Опитах да търся заеми от различни заемни фирми, както частни, така и корпоративни, но никога с успех, а повечето банки отказаха кредита ми, не попълвайте плячката на онези хулигани там, които ги наричат ​​заемодател на пари, всички са измама, всичко, което искат, е вашето пари и вие добре не чувате отново от тях, те ми го направиха два пъти, преди да се срещна с господин Дейвид Уилсън, най-интересната част от него е, че заемът ми беше прехвърлен в рамките на 74 часа, така че ще ви посъветвам да се свържете с господин Дейвид, ако интересувате се от получаване на заем и сте сигурни, че можете да му го върнете навреме, можете да се свържете с него по имейл ……… ([email protected]) Без кредитна проверка, няма консигнатор със само 2% лихва и по-добри планове за погасяване и график, ако трябва да се свържете с която и да е фирма във връзка с осигуряване на заем без обезпечение, тогава се свържете с господин Дейвид Уилсън днес за вашия заем

    Те предлагат всички видове категории заем, които те

    Краткосрочен заем (5_10 години)
    Дългосрочен заем (20_40)
    Заем за медиен срок (10_20)
    Те предлагат заем като
    Заем за жилище ............., Бизнес заем ........ Дългов заем .....