Last news in Fakti

19 Февруари, 2020 07:35 1 857 4

Холанд: Вярвам, че мога много повече

  • ерлинг холанд-
  • борусия дортмунд-
  • шампионска лига-
  • пари сен жермен-
  • псж

Искам да съм на върха при голмайсторите

Холанд: Вярвам, че мога много повече - 1
Снимка: БГНЕС

Ерлинг Холанд изигра поредния си блестящ мач в Шампионската лига, този път с екипа на Борусия (Дортмунд), за успеха с 2:1 над Пари Сен Жермен на 1/8-финала. Норвежецът отбеляза и двата гола за своя тим и бе избран за играч на мача. Той обаче заяви, че може много повече и скоро ще го покаже.

“Щастлив съм, че ме избраха за играч на мача, но вярвам, че мога много повече. Трябва да играя по-добре на това ниво. Имам още да работя, за да стана по-добър. Това е доста коварен резултат, защото ПСЖ разполага с много силен състав и все още има шанс да обърне нещата в реванша”, заяви Холанд.

“Искам да съм на върха при голмайсторите. При втория гол дори не се замислих, а просто се възползвах от шанса. За тези моменти работим в тренировките. Получи се фантастично”, добави младокът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bgязовец

    1 1 Отговор
    Холанд??? А бе хора научете се да четете английски бе, човека се казва Хааланд

    Коментиран от #3

  • 2 Реалист

    3 0 Отговор
    Е колко повече бе братче! Ти направо ги съсипа. Няма друг такъв нападател в Европа
  • 3 Знаещ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Bgязовец":

    Умник на кой му дреме за английския език. Футболиста е холандец , така че се гледа как звучи или на български или на холандски. Трето мнение няма. То и Хамес на английски се чете Джеймс , ама да няма да тръгнем да се съобразяваме с тея припоци на вмирисания цигански остров. Важно е само българското произношение и евентуално на второ място това от родната държава на дадения футболист!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.