Last news in Fakti

19 Февруари, 2020 08:59 2 212 4

Левият бек на Ливърпул: В Атлетико Мадрид празнуваха все едно са ни елиминирали

  • ливърпул-
  • анди робъртсън-
  • атлетико мадрид-
  • шампионска лига

Имаме втори мач, за да поставим всичко на място

Левият бек на Ливърпул: В Атлетико Мадрид празнуваха все едно са ни елиминирали - 1
Снимка: БГНЕС

Левият бек на Ливърпул Анди Робъртсън сподели, че все още нищо не е решено в осминафиналния сблъсък на Шампионската лига между Атлетико Мадрид и Ливърпул, въпреки че "дюшекчиите" са празнували бурно след мача.

Мадридският гранд взе крехък, но скъпоценен аванс, печелейки с 1:0 пред своите фенове на "Уанда Метрополитано". Саул Нигес вкара решителният гол още в 4-та минута, като до края играчите на Чоло Симеоне показаха великолепни нива на концентрация, за да удържат аванса.

Робъртсън не остана особено доволен от преиграването на "червено-белите" при единоборства и сподели, че все още нищо не е решено при наличен реванш на "Анфийлд".

"Голът от корнер им даде възможно най-добрият старт на мача, след което и феновете се вдигнаха на крака, а и самите играчи започнаха да преиграват в определени ситуации и да ни влизат под кожите", започна шотландецът.

"Играхме не лош мач, знаеки, че можем и далеч по-добре. Имаме втори мач, за да поставим всичко на място".

"Те празнуваха все едно са ни елиминирали след срещата тази вечер. Все още имат да идват на "Анфийлд" и ние знаем, че нашите привърженици ще са с нас, за да ни подкрепят", завърши крайният бранител.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От Барселона

    3 2 Отговор
    И ние се радвахме,ама какво стана
    на "Анфийлд",мани,мани!........

    Коментиран от #2

  • 2 Споко с фъстъци.

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "От Барселона":

    Какво стана? Паднахте с 3:0 и спечелихте, като вкарахте 4 гола в реванша от които 2 супер късметлийски и подарени от заспалата защита на Барселона. Май забравяш, че едвам излязахте от групите, както и тази година впрочем. Имате 1 силна година на 3 десителетия и не спирате да злобеете. Нищо не се знае след година две.
  • 3 Златан 10

    2 2 Отговор
    Ливъра играха много слабо. Това не им е слабото английско първенство. Ясно е, че ще се разчита на късмет и тази година, защото мадридските орки вкарат ли един гол там, минават с 10 в защита и до там.
  • 4 Същите номера

    2 0 Отговор
    правиха и с Арсенал. Изглежда английските отбори не могат да играят с тия. Все същите истории.