Last news in Fakti

19 Февруари, 2020 15:46 1 662 1

Клоп: Все още нищо не е свършило!

  • клоп-
  • ливърпул-
  • атлетико мадрид-
  • оплакване-
  • шампионска лига

"Играчите на Атлетико падаха за щяло и нещяло", заяви германецът

Клоп: Все още нищо не е свършило! - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливъппул Юрген Клоп бе разочарован след загубата 0:1 от Атлетико Мадрид на "Уанда Метрополитано" в първия осминафинал между двата тима в Шампионската лига лига. Германският специалист обаче не губи надежда. Той обяви, че на реванша ще е много различно.

“Този резултат устройва само и единствено Атлетико. Те щяха да са доволни и на 0:0. Но трябва да приемем нещата такива, каквито са. Добре дошли на "Анфийлд". Все още нищо не е свършило. Точно това не трябваше да става, но се случи. Очаквахме подобна битка и подобна атмосфера. Харесаха ми много неща от мача”, заяви Клоп.

“Липсваше ни нещо във финалната третина. Те се защитаваха с всички средства - особено в наказателното си поле бяха безупречни. Садио Мане бе набелязан и се постараха да му изкарат жълт картон. В подобна атмосфера реферът трябва да бъде много стабилен. Играчите на Атлетико падаха за щяло и нещяло. Но не ги обвинявам. Всичко е наред. Резултатът е 0:1 на полувремето, а ни предстои най-дългата почивка между полувремената и смятам да я използваме максимално”, каза още специалистът.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YNWA LIVERPOOL FOREVER

    1 0 Отговор
    Ще е страшно на "Анфийлд" !
    Рубриката Гол след гол.
    Мане голям ще им го набол !