21 Февруари, 2020 16:47 1 271 4

Запалянковци инсценираха бой, за да поздравят полицай (ВИДЕО)

  • чакин-
  • фенове-
  • инсценировка-
  • бой-
  • полицай-
  • рожден ден-
  • поздравления-
  • афьонспор

Любопитната ситуация се случи на мач в Турция

Запалянковци инсценираха бой, за да поздравят полицай (ВИДЕО) - 1
Снимка: twitter

Футболните ултраси и полицаите на стадионите едва ли спадат към категориите хора, които можем да наречем първи приятели. Само че на мач в Турция привържениците ни демонстрираха прекрасен пример, че фенове и органите на реда могат да имат добри отношения.

Огромните аплодисменти в тази история са за привържениците на втородивизионния Афьонспор.

На 15 февруари полицаят Енгин Чакин имаше рожден ден. Само че той отново бе на обичайното си място в близост до феновете на Афьонспор по време на мача им срещу Коняспор.

Феновете обаче знаеха, че денят е специален за Чакин и решиха да го направят незабравим. На полувремето домакините водеха с 1:0, когато сред агитката започна „бой“ между привърженици на отбора.

Въпросният бой обаче бе инсцениран и целеше единствено полицаят да се появи сред привържениците. Той както винаги бе сред първите, но вместо да влезе сред ударите, Чакин бе заобиколен от феновете, които изведнъж започнаха да му пеят „Честит рожден ден“. Полицаят дори получи торта и духна свещичките под аплодисментите на множеството по трибуните.

„Като част от нашите задължения е да сме винаги нащрек за напрежение по трибуните. Понякога това значи да се изправим лице в лице с феновете. Затова бях много изненадан и щастлив от това. Това показва, че каквото и да се случва, те ни обичат и подкрепят. Щастлив и горд съм да получа такава любов и подкрепа“, сподели полицаят.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпрос на цивилизационни разлики

    13 10 Отговор
    Къде са турците като култура, къде сме ние като фауна

    Коментиран от #2, #4

  • 2 BigBulgarianBoss

    19 3 Отговор

    До коментар #1 от "Въпрос на цивилизационни разлики":

    Стига си сравнявал нации, народности и така на татък има хора и хора и тук и там. Браво на момчетата а за теб един к.р в г.за

    Коментиран от #3

  • 3 Въпрос на цивилизационни разлики

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "BigBulgarianBoss":

    То няма и място за сравнение :)
  • 4 БЪЛГАРИН

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Въпрос на цивилизационни разлики":

    каква култура бе 'сополан
    за 800 години агаряните НИЩО не са построили!