Last news in Fakti

24 Февруари, 2020 09:16 850 2

Ето кой ще е първият съперник на Григор Димитров в Акапулко

  • григор димитров-
  • дамир джумхур-
  • тенис на корт-
  • тенис-
  • акапулко

До момента Димитров и Джумхур са играли четири пъти един срещу друг в официални срещи

Ето кой ще е първият съперник на Григор Димитров в Акапулко - 1
Колаж: fakti.bg/БГНЕС

Босненецът Дамир Джумхур ще бъде съперникът на Григор Димитров в първия кръг на турнира по тенис на твърда настилка в Акапулко, Мексико с награден фонд от 1,845 милиона щатски долара.

Джумхур, който заема 109-о място в световната ранглиста, стигна до основната схема на надпреварата след победа с 6:7(5), 6:3, 6:4 над австралиеца Алекс Болт във финалния кръг на квалификациите.

Преди това 27-годишният босненец, който е достигал до номер 23 в ранглистата на АТП, се справи в два сета с бразилеца Жоао Менезеш.

До момента Димитров и Джумхур са играли четири пъти един срещу друг в официални срещи, като успехът всеки път е бил за българския представител. По програма предстоящият двубой между двамата ще се играе в сряда, като началният час ще бъде обявен допълнително.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДРОнег

    1 0 Отговор
    Дано да не е и последният му съперник в този турнир !
    Джумхур не е слаб тенисист, но и той като Григор е изпаднал много назад .
  • 2 фен на Гришо

    0 0 Отговор
    Попътен вятър ти пожелавам Грегоре ,другото го можеш !
    Мачкай ,както мачка Федерер последния път!