Last news in Fakti

24 Февруари, 2020 09:28 1 531 1

Появата на Гришо и Надал "взриви" хората в Акапулко

  • григор димитров-
  • рафаел надал-
  • акапулко-
  • тенис на корт-
  • тенис

Българинът, който е шампион от 2014, и световният №2 бяха посрещнати с бурни аплодисменти от стотиците зрители, събрали се да гледат от трибуните

Появата на Гришо и Надал "взриви" хората в Акапулко - 1
Снимка: Twitter

Григор Димитров и Рафаел Надал излязоха за обща тренировка на корта в Акапулко в очакване на първите си мачове от турнира в категория ATP 500.

Българинът, който е шампион от 2014, и световният №2 бяха посрещнати с бурни аплодисменти от стотиците зрители, събрали се да гледат от трибуните.

Бившият №3 и испанецът се радваха на изключителна подкрепа и впечатлиха с разиграванията си, едно от които бе публикувано в официалния акаунт на ATP Tour в Twitter:

Двамата тенисисти раздадоха автографи на привържениците, а в даден момент на корта с ракета в ръка се появи и Ник Кирьос.

Само преди минути стана ясно, че Григор ще играе в първи кръг срещу босненеца Дамир Джумхур.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДРОнег

    4 0 Отговор
    Дори и в още по-слабите си години, Григор правеше красиви разигравания и отигравания !!!
    Отличен тенисист, но не всеки може да бъде Номер Едно !!!
    Но въпреки, че често ни ядосва, Григор и ни радва много !!!