Last news in Fakti

1 Март, 2020 17:25 1 412 0

Спряха още един мач в Бундеслигата

  • унион берлин-
  • волфсбург-
  • фенове-
  • обиди-
  • президент-
  • хофенхайм-
  • спиране

Причината отново бяха обидни транспаранти към президента на Хофенхайм

Спряха още един мач в Бундеслигата - 1
Снимка: БГНЕС

Втори пореден двубой от Бундеслигата беше временно спрян заради издигнати от фенове плакати с обиден текст. Вчера това се случи по време на срещата Хофенхайм - Байерн (Мюнхен), а този следобед същото стана и на сблъсъка между Унион (Берлин) и Волфсбург, който тече в момента. Столичани водят с 2:0 през втората част.

Малко преди почивката агитката на домакините опъна транспаранти с нецензурни надписи по адрес на Германския футболен съюз и президента на Хофе Дитмар Хоп. По тази причина реферът Бастиан Данкерт спря двубоя и прибра футболистите в тунела.

След около 7-8 минутно прекъсване запалянковците прибраха плакатите и съдията поднови мача. По уредбата обаче беше съобщено, че при нова подобна проява от страна на ултрасите срещата направо ще бъде прекратена.

На проблемните транспаранти пишеше “Въведохте колективното наказание през 2017 г. и сега това е от полза на Хоп. Две стъпки назад! М*йната ви, ГФС”, “Ние сме против цензурирането на фенове и налагането на колективно наказания, както и дежурното “К*чи син” по адрес на Хоп.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА