Last news in Fakti

1 Март, 2020 13:55 1 878 3

Феновете на Байерн направили скандалните банери на стадиона

  • байерн мюнхен-
  • хофенхайм-
  • фенове-
  • банери-
  • обиди-
  • президент

Привържениците на баварците са вкарали огромно количество хартиена лента

Феновете на Байерн направили скандалните банери на стадиона - 1
Снимка: БГНЕС

Скандалните банери срещу благодетеля на Хофенхайм Дитмар Хоп, издигнати от феновете на Байерн, са били изработени на трибуните на стадиона в Зинсхайм при победата на гранда от Мюнхен с 6:0.

Това са обявили хора от полицията през агенция ДПА. Мнозина си зададоха въпроса как плакатите са били допуснати от охраната. Затова властите дадоха интересен отговор.

Според информацията, привържениците на баварците са вкарали огромно количество хартиена лента. Те обявили, че ще я ползват да закачат знамената си на оградата на трибуните.

Това обаче не оправдава охраната на стадиона, тъй като феновете на Байерн успяха да вкарат и пиротехника, която беше възпламенена по време на мача с Хофенхайм.

Както е известно, запалянковците на мюнхенци опънаха надпис с текст: „Всичко е постарому. Германският футболен съюз не удържа на думата си. Хоп си остава син на к*рва“.

Това на два пъти доведе до прекъсване на мача. Треньорът и членове на управата на Байерн ходиха при феновете с молба да свалят банерите. В последните десетина минути играчите на двата отбора в знак на протест само си подаваха топката като на тренировка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ммннн

    0 0 Отговор
    Ако автора на заглавието иска да пише на английски то нека пише изцяло на английски...но без преводач
  • 2 Първанов

    0 1 Отговор
    С такива фенове Байерн е велик отбор.

    Коментиран от #3

  • 3 Язе

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Първанов":

    Байерн е велик отбор не точно заради тези фенове....