Last news in Fakti

3 Март, 2020 21:35 1 696 9

Крушчич: Искаме Купата на България!

  • цска-
  • ботев (враца)-
  • 2:1-
  • купа на българия-
  • милош крушчич

''Днес най-главното беше резултатът. Трябваше да продължим към 1/2-финалите'', заяви след победата над Ботев (Враца) с 2:1 треньорът на ЦСКА

Крушчич: Искаме Купата на България! - 1
Снимка: БГНЕС

След победата над Ботев (Враца) с 2:1 и респективно класирането на ЦСКА на 1/2-финал в турнира за Купата на България, старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич направи своя коментар за тежкия двубой с врачани.

''Не съм съгласен, че проспахме първото полувреме. Имахме 3-4 положения тогава, контролирахме играта. Да, получихме гол от статично положение. Знаехме, че те са добри в това нещо и може да ни нарани. Бяхме спокойни и вярвахме до края. За мен тези, които играха сега, бяха по-спокойни от тези, които играха в предния мач. Сигурни бяхме, че ще вкараме гол. Искам да благодаря на играчите, които дадоха всичко възможно от себе си. Това е мач за Купата и няма време за поправка'', заяви сръбският специалист.

Той бе категоричен, че ЦСКА не се е класирал на 1/2-финала с късмет.

''На полувремето казах на отбора да не се паникьосват, защото и през първата част нямахме грижи с играта. Те нямаха положение. Ахмедов асистира и вкара като резерва. Няма какво повече да кажа за него, тъй като всеки даде максимума от себе си'', заяви още Крушчич.

''Днес най-главното беше резултатът. Трябваше да продължим към 1/2-финалите. Естествено, че искаме да спечелим Купата на България'', завърши сърбинът.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 соу

    5 2 Отговор
    то титлата я изтървахме с тия дръвета
  • 2 Фен

    4 1 Отговор
    Едно е да искаш, а съвсем друго е да можеш да го постигнеш !
  • 3 ЦСКА

    3 2 Отговор
    На сърбина му е даден ултиматум - Купата или Чао. Но най-добре е начело на ЦСКА да застане Стойчо Младенов, Любо Пенев или доказано треньорско име на което му се работи, а не идва само за заплатата. Може да се изчака до лятото и за Стамен Белчев, който има договор с Арда до тогава. Но както някои написаха, Акрапович в Локо Пловдив беше плют във всеки мач от феновете, а след финала за купата го носиха на ръце.

    Коментиран от #7

  • 4 Хаха

    4 0 Отговор
    Със тази игра нямат никакъв шанс срещу който и да е от другите отбори, които ще продължат.
  • 5 Фен

    2 0 Отговор
    По-добре си обирай крушите , некадърник , заедно с неграта спънати .
  • 6 Коста

    1 0 Отговор
    И аз искам мерседес ама ядец.
  • 7 München

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "ЦСКА":

    Тези треньори идват да работят и да печелят! В момента на Левскии ЦСКА им НАРЕЖДАТ кога да загубят и най-вече нищо да не спечелят. Така на властта е спокойно от протести на феновете. Никой нищо не печели и всички са спокойни!
  • 8 Независим

    2 0 Отговор
    То да е само ти да я искаш с мед да те намажат,ами майче с това искаш да се оправдаваш
  • 9 Върбанов

    0 0 Отговор
    Измъчена победа, но най.важното със слаба игра. Много слаби и безидейни, за което треньора е виновен. С този треньор нито шампиони, нито купа. Да си ходи.