4 Март, 2020 18:05 1 171 0

Любо Ганев: ЦСКА може да остане без залата си

  • любо ганев-
  • волейбол-
  • цска

Ние ще се опитаме да помогнем естествено доколкото можем

Любо Ганев: ЦСКА може да остане без залата си - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол (БФВ) Любо Ганев, който се очаква на 13 март (петък) да бъде избран за президент на родната централа, бе гост в предаването за волейбол “Block Out” по Sportal TV.

Бившият волейболист на ЦСКА не скри, че се очаква сериозни проблеми за “червения” клуб, който може да остане без залата си “Васил Симов”.

“До колкото знам на мястото на целия комплекс "Червено знаме" трябва да започне да се изгражда голям спортен център, който предвижда да има и многофункционална спортна зала. Но дали тази зала ще бъде дадена на ЦСКА, е въпрос, който тепърва трябва да се решава. Нека първо да се намери инвеститор за този център, да се построи и чак тогава ще се мисли. Естествено ние ще направим всичко възможно клуб като ЦСКА, който вече загуби една зала, малката зала "Армеец", ще направим така, че те да имат къде да играят. Това може би е клубът, който е дал най-много национални състезатели и е с най-голям принос особено при децата. Така, че ние ще се опитаме да помогнем естествено доколкото можем”, заяви Любо Ганев.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА