Last news in Fakti

11 Април, 2020 19:30 1 352 2

Любо Ганев все още съжалява, че не се класирахме за Олимпиадата

  • любо ганев-
  • бфв

''Една точка ни делеше там, но в крайна сметка - човек трябва да се опитва'', коментира Ганев пред bTV

Любо Ганев все още съжалява, че не се класирахме за Олимпиадата - 1
Снимка: БГНЕС

Новият президент на Българската федерация по волейбол - Любомир Ганев коментира пред bTV сложната ситуация, в която пое управлението на федерацията.

"Трудно е да водиш спортна федерация, когато няма спорт, но аз никога не съм бягал от трудното. Винаги човек трябва да поема отговорност, да носи тежест, и другите, ако трябва, на раменете си. В крайна сметка мисля, че сега ще ни е малко по-добре. Можем да си подредим нашата къщичка, и когато започне спортът да тръгнем здраво, с всичка сила. Тя промяната не е само в резултатите, а в цялата организация на работата. Ако искаме да бъдем една от федерациите на челните места, трябва да се организираме самите ние", заяви Любо Ганев.

"Когато загубиш толкова много полуфинали, си казваш: "Хайде, няма ли най-накрая да счупим каръка?" Във волейбола трябва да има и късмет. Знаете, имахме и квалификация за Олимпиадата тази година. Една точка ни делеше там, но в крайна сметка - човек трябва да се опитва. Спортът е за това. Топката е кръгла и е от женски род. Не знаеш никога къде ще отиде. Аз затова навремето, като биех сервис, я милвах и целувах'', добави шеговито родната волейболна легенда.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нещастник или нарочно?

    4 0 Отговор
    Искаш отново недоученото италиянче Пради да оглави националния отбор по волейбол!?Само загуби ще има както е до сега!Очаква те забрава и пълен неуспех!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.